Ochi caprui, parul este saten spre blond, pana la umeri, 1. 54, 44 kg , f vorbareata, imi place basketul, sa ma uit la filme sa vb pe mess sa ies afara si pe scara, imi plc muzica house JB, imi plc sa merg la cumparaturi si cam atat:p
Buna.am ochi caprui, par saten cret, am 1. 70 si 45 kg, is foarte naturala, imi place sa vb pe mess, la tel, sa ies cu prietenele la un suc, o prajitura, o pizza, ies cu amicii si iubitul sa jucam biliard, la tras pe pertii, colind magazinele, ma uit la toate telenovelele cu adolescenti, ma duc la cinematograf, la patinoar, la tara la bunici ador sa fac sarbatorile acolo, sa vad cum vin colindatorii, sa mananc cozonaci facuti de bunica si sarmalutze, sa stau in sanul familiei, imi place sa merg cu parintii la cumparaturi si sa ies cu fratele meu mai mare in oras, sa ma dau cu bicicleta, sa cumpar toate revistele in trend, sa fac petreceri in pijamale, sa merg in cluburi doar sambata, sa iau lectii de de dans, sa cant, sa ma joc cs, metin2, asc toate genurile de muzica in afara de manele, ma uit pe hbo comedy ptk dau filme grozave, imi plac filmele de groaza, imi place sa joc fotbal si in vestimentatia mea am mai mult tinute de sport, is energica, ma culc foarte tarziu in weeke'nd si ma scol foarte farziu pe la 12, ador sa vb pe mess cu colegii, sa ma duc in parc, s fac poze, si ar mai fi multe...
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: