Adica il placi ffffmult dar vrei sa ii arati ca nu esti interesata de el. Tu te auzi ce spui? Spune-i adevarul in fata nu te mai comporta ca o pitipoanca. Esti moarta dupa el.
Off dar nu ma comport ca o pitipoanca...pur si simplu el stie deja ca is moarta dupa el si profita de asta, imi da mereu sperante false, si vreau sa o fac pe indiferenta sa vad daca ii pasa
Pentru tine este singurul baiat din lume? Mai sunt si altii. Tu singura ii dai apa la moara ca sa se comporte asa. Chiar iti place acest joc in care esti? Nu ai putina ambitie de fată? Fetele sunt ambitioase de obicei. In asemenea cazuri.
Ai dreptate... doar ca de foarte mult timp ma gandesc in fiecare zi la el mi l-am fixat in cap si e foarte greu sa mi-l scot
Atunci iti pierzi si timpul si energia cu el daca el doar se amuza pe seama sentimentelor tale.
Citeste-ti intrebarea ca si cum ar fi vorba de alte persoane, chiar ar merita fata aia sa-si consume atata timp cu unul care doar se distreaza ca i se gandila orgoliul?
https://www.tpu.ro/......-place-de/
Nu o face pe indiferenta, fii indiferenta cu adevarat si distanteaza-te de el. Cum ti-ai bagat in cap ca-l placi la fel de repede poti si sa-l scoti din mintea ta, important e si sa vrei asta.
Ai dreptate dar nu reusesc sa mi-l scot din cap, nu reusesc de 2 ani de zile cum crezi ca o sa reusesc acum
Inca am sperante nu stiu de ce ) vorba aia ''speranta moare ultima ''iar din pacate nu stiu de ce dar mie nu mi-a murit inca, poate e vreun semn nu?
Poate dupa faza asta el nu mai vrea https://www.tpu.ro/......-pentru-o/
cine stie ce naiba e in mintea lui. Incearca sa vorbesti deschis cu el, sa va vedeti si sa-i zici pe fata ce simti si ca ai vrea sa fiti impreuna. Acum doar pierzi timpul pe loc si doar te amagesti cu sperante.
Cateodata cea mai buna metoda sa uiti pe cineva este sa cunosti pe altcineva
Daca îți place de el ai putea sa ii spui. Nu pierzi nimic. Daca te respinge el are de pierdut.
Indiferenta nu te prea ajuta. Va crede ca nu esti interesata de el, iar intr-un final va renunța, daca vede ca nu are șanse cu tine.
Acum faci pe indiferenta si peste o saptamana o sa ne intrebi de ce a renuntat. Bafta.
Spune-i.
Nu te preface indiferenta, nu o sa ii placa asta, cum nici tie nu o sa iti placa daca va fi indiferent.
Succes.
Ia stai un pic ca n-am inteles la ce te referei ....in primul rand nu ma trata ca pe un plod ca nu am 13 ani, am 19 ok, clar? in al doilea rand mie baieti nu imi lipsesc draga mea, sunt eu proasta ca de 2 ani ma gandesc doar la unul. si in al treilea rand eu am cerut un sfat pe acesta grup, daca nu esti in stare sa mi-l dai stai in banca ta si nu mai comenta. cele ca tine care comenteaza cu rautate nu sunt decat niste frustrate pe pe care nu le baga in seama nimeni ....hai sictir
Sa fii sincera cu el mereu si atenta la nevoiele lui (nici foarte atenta, nu vrei sa faci **** de la prima intalnire). Daca este gamer si presteaza munca cea mai grea a comunitatii, adica jucator de league of legends, spune-i ca ai lvl 35 si toate itemele.
Succes
Faci o greseala mare
Daca el o sa te remarce si o sa-ti vada,, indiferenta'' o sa ajungi egala cu -100 pentru el
Iti zic 100% nici un baiat nu prinde interes pentru o,, aroganta''
Mai bine ii spui ce simti cu adevarat, dar mai intai sa vorbesti cu el o perioada scurta de timp si dupa sa treci la fapte
Altfel risti sa ramai in pom si pomul in aer
Stie ca il plaac. offf, nu pot sa ma duc in fata lui sa ma milogesc ca un catel ..astept sa vad daca face si el vreun pas dupa atata timp, ma gandesc ca daca nu m-ar fi placut nu m-ar fi bagat niciodata in seama
La aceasta intrebare cel mai bine un baiat iti poate raspunde: baietilor nu le place cand o fata e indiferenta si nepasatoare baietilor le placa cand o fata ii face complimente vorbeste cu el despre emotii si intamplari frumoase!, ca sa nu mai zic de imbratisari... Moare dupa ele! Sper ca te-am ajutat!
yssa_4409 întreabă: