Buna!
Pai primul sarut cum se si spune niciodata nu se uita. S-a intamplat intr-un loc cu un cadru mirific, tarmul marii.
Am fost cu verisoara mea la mare( singure ^^), langa vila noastra erau si niste baieti cam aproximativ de aceiasi varasta cu care ne-am imprietenit. Era insa printre ei si un baietel mai timid ( asa de dragut :X:X:X). Vara-mea - experta in baieti, nu ca mine, deja isi facuse o mare cucerire, un baiat cu muschi, alea alea, le statea bine impreuna. Eu incercam sa nu trec peste rangul de prietenie cu nici unul dintre acei baieti dar s-a intamplat aiurea... Am jucat jocul cu sticla si baietii aceia m-au pus sa-l pupacesc pe baiatul ala dragutel . L-am pupat, si el surprins s-a suparat. A doua zi ma simteam nu stiu aiurea, ca nu intelesesem de ce s-a suparat asa tare pe mine. Si m-am dus dimineata pe plaja sa alerg. Si a venit si el si m-a luat pe la spate si m-a sarutat si mi-a zis: Na, asa se saruta un baiat, intr-un loc romantic si daca chiar simti ceva pentru el, nu cum ai facut tu, si am ramas mai mult timp pe plaja imbratisati, a fost chiar magic.
A da si a fost la 14 ani .
Vaaaai 3 super superr
Foarte frumos! :X.
La gradinita :-J, a fost ceva asa special, imi aduc aminte si acum, aveam 5 ani amundoi la grupa mijlocie, fata aia vedea aceleasi filme ca si mine si exersam sarutul cu ea mereu.
Primul sărut?
Păi. totul a început aşa:
Veneam de la şcoală cu colega mea, care era pe atunci cu un tip de a 11-a. Noi două având 12 ani. Aşa. şi ea zicea că cel mai bun prieten al iubitului ei arată bine. Atunci eu am făcut o faţă supărată şi am spus în glumă "Dacă te atingi de el, te omor! E al meu!". Atunci am început amândouă să râdem şi ea mi-a zis că dacă vreau îmi face ea "lipeala" şi că şi el ar simţi ceva pentru mine. Deşi prima dată am refuzat, după lungi bătăi la cap din partea ei, am cedat. Tipul, care era tot a 11-a a venit seara la mine ( nu acasă, la şosea ) cu prietena mea şi cu iubitul ei. Când am plecat ăia doi se ţineau de mână şi fratelo ( aşa îi spun eu iubitului prietenei mele ) i-a spus tipului "Uite mă, uite!" Şi a ridicat mâna sa împreunată cu a ei. După Cosmin ( my first love ), mi-a luat mâna şi a zis "Ia să vedem, e bine? E bine!" Ajunsesem undeva lângă o magazie şi fratelo şi prietena mea au început să se sărute. Atunci eu eram mai în spatele lui Cosmin.
"Fratelo: Fă mă ceva!
Cosmin: Să fac ceva? Da?
Fratelo şi prietena mea la unison: DA!"
După s-a întors spre mine şi m-a sărutat. Nu o să uit sărutul ăla niciodată. Din păcate, după câteva zile ne-am despărţit, eu de Cosmin şi amica mea de fratelo. sau mai bine spus ei de noi, nu noi de ei. Am suferit după el 4 luni. După, când eu mi-am găsit pe altcineva el voia să ne împăcam. Însă prea târziu.
Pai eu sunt baiat, dar primul meu sarut a fost cu o fata pe nume Raluk! A fost pe 24.01. 2011. La ora 2.30 dupa ce am scapat de la scoala. Si a fost destulde frumos. Dar mi-am dat seama ca nu e de mine. Dupa ce ma insela cu altu...