| NubleReapper a întrebat:

Fetelor le plac baietii cu patratele, cu un aspect fizic de invidiat?

Răspuns Câştigător
| HorneaDaniel2002 a răspuns:

Stiu ca e cliseic, dar conteaza si fizicul si caracterul. Si... alte calitati, dar mai putin.

9 răspunsuri:
| metehne a răspuns:

Nu neapărat. Treaba cu aspectul și pătrățelele e nulă dacă caracterul e infect.
Da, întotdeauna va conta și aspectul într-o oarecare măsură, atât pentru fete cât și pentru băieți (am fi ipocriți să negăm asta), însă la finalul zilei nu vei purta o conversație cu fața sau pătrățelele lui.

| RAY a răspuns:

Logic ca da, tie nu isi plac sanii unei fete? fundul? formele sexy? fetele astea pana in 30 de ani pun accent mare pe fizic apoi si pe carcater

| T0T a răspuns:

Să știi că da. Aveam un amic ce are pătrățele și jucam fotbal și atunci își scotea tricoul, vara. Atunci toate erau cu limba afară după el. De fapt una cu care mai vorbeam a și spus că e moartă după pătrățelele lui. Deci ăsta ar fi un lucru și altul "vrăjeala". Adică să ai vorbele la tine(chiar dacă nu sunt sincere) și să aibă unicul obiectiv de a ți-o pune pe tavă. De asemenea să nu pari un sărăntoc căci banii sunt și ei destul de importanți. Cam asta cred că e rețeta de succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

| Victor453 a răspuns:

Nu in toate cazurile! Se mai gasesc si acelea care pretuiesc calitatile

| CosminCD a răspuns:

Unele fete da. În general fetele care nu știu ce vor sau cele care nu cunosc foarte bine persoana respectivă.

| nhhv a răspuns:

Decât să fie prost, mai bine lasălaughing.

| HorneaDaniel2002 a răspuns:

Multumesc pentru fundita! happy

| macheamamrsM a răspuns:

Cam da, dar nu neaparat cu patratele