| BS_5938 a întrebat:

Fetelor : mâncaţi ce poftiţi chiar dacă nu aveţi un metabolism rapid? ( Adică dacă sunteţi mai predispuse la îngrăşat )

Eu ca să menţin a siluetă slabă trebuie să mă ţin de dietă şi multă mişcare tot timpul, însă îmi place foarte mult mâncarea, aşa că odată sunt corpolentă, apoi slăbesc din nou, apoi iarăşi corpolentă şi tot aşa...este foarte obositor big grin. Am un apetit foarte bun, dar mă simt proastă şi incompetentă dacă cedez în faţa mâncării, mai ales că sunt 160 cm de statură, aşa că... ce-mi sugeraţi?

Răspuns Câştigător
| Elena1234456 a răspuns:

Aceeasi problema ca tine o am si eu - se cam depune imediat. Eu mananc de toate cu masura si iti sugerez acelasi lucru.

4 răspunsuri:
| OanaG a răspuns:

Ma descrii perfect...laughing

Aceeasi inaltime am si euhee hee, sunt foarte pofticioasa, incerc sa ma abtin, si sper sa reusesc sa am un regim mai sanatos, pentru a ajunge la greutatea de 50 kg, trebuie sa dau jos 4 kg

| Hmmmm a răspuns:

Si eu am o problema cu asta. d fapt eu am hipotiroidism si ma oftica rau chestia astalaughing
am mancat si eu ce am vrut intr-un timp si am reusit sa ma ingras rau d tot.cand m-am trezit era deja prea tarziu asa ca am decis sa ma apuc sa mananc sanatos si sa fac miscare.si chiar functinoneaza.am inceput sa renunt la dulciuri si la prajeli si la multe altele d destul d mult timp si crede-ma ca am ajuns sa nu imi mai fie pofta d dulciuri sau asa ceva. pur si simplu nu imi mai trebuie.
prin urmare te sfatuiesc sa faci ceva sport.eu d ex primavara, vara si toamna alerg cate o ora p zi si iarna fac aerobic.al doilea sfat ar fi sa incerci sa mananci p cat mai sanatos posibil.

| Totipentruunu a răspuns:

Mananc mereu cand imi e foame, si nu am nici o problema.

bye bye

| JustMe a răspuns:

Eu am cealalta problemalaughing Oricat as manca nu se pune nimic pe minelaughing