| DimaondRax a întrebat:

Fetelor nu le plac barbatii cu barba.Eu vreau sa-mi creasca cat mai repede imi doresc eu cred ca barba arata ca esti barbat si nu femeie.

Răspuns Câştigător
| Wehrmacht a răspuns:

Stai asa...tu ii displaci pe cei cu mustata dar ii displaci si pe cei fara? Atunci pe care ii placi? 50-50?

4 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Ce pot spune,si eu voiam asta, in o oarecare masura am primit ce am vrut, am barba, pot purta cioc, mustata... etc. Barba ma face sa am cam 30 35 de ani(eu avand 21) De obicei purtam o dunga de la perciuni care se unea la cioc.Din o mica greseala la barbierire am taiat barbalaughingsi acum am pielea fina ca un fund de bebelus, in o saptamana voi avea loc acel cioc care ma defineste ca individ. Cat despre mustata... Da las si o mustata subtire cu un cioc, pentru ca ma aranjeaza mai bine(eu find chelos) Arat ca cristi de la voltaj laughing cand imi las cioc si mustata big grin Varianta care mananca pe saturate normal laughing
Cat despre problema ta... Eu am dat cu lama pe la 15 ani pe fata, pe la vreo 18 sa inegrit.Pe la 19 20 aveam par cat de cat, acum pe la 21 22 am acolo cat sa nu ma fac de maro happy
Insa uneori nici de barbierit nu ai chef.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi plac barbatii cu barba, ii displac pe cei cu mustata. Si pe cei care si-o rad.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Old Guys Rule