| byenkutzyk a întrebat:

Fetelor!tongue... Ce fonduri de ten folositi?batting eyelashesCare vi se par cele mai bune?batting eyelashesDar pudra?batting eyelashes...Si bineinteles care sunt parfumurile >>>preferate?big grin:::...Si baietii...Care sunt parfumurile voastre preferate?love strucklove strucklove struck

Răspuns Câştigător
| Swabia a răspuns:

Fond de ten :Giordani gold & L'oreal Infailible...[astea le stiu de la prietene, da`nu folosesc]
Pudra...hmm...nici din aceasta nu folosesc.
Parfum...Chalon, Crystal aura, Today Tomorrow Always...

12 răspunsuri:
| xibalba a răspuns:

Fond de ten nu folosesc, nu am nevoie. Pudra nici atat. Parfumuri preferate: Versace si Adidas

| cioko19 a răspuns:

Fond de ten sau pudra nu folosesc.poate.pe la 30 de ani, mai am pana atuncihappy.
Iar parfumurile preferate sunt Celine Dion, B. U., Adidas.

lolita
| lolita a răspuns:

Fond de ten: L`Oreal
pudra nu folosesc
parfum: Chanel madmoiselle

| danutza a răspuns:

De la meybelline new york cu vitamina e iar parfumurile le schibm f des imi place sa incerc noutatzile happy

luciana
| luciana a răspuns:

Fondul de ten folosit depinde de fiecare persoana in parte. Fiecareia dintre noi i se potriveste alt fond de ten, sau este multumita de alta marca; ceea ce ce mi se potriveste mie, nu se potriveste la multe dintre noi. Dar esenta este, sa folosesti intotdeauna, un fond de ten de Calitate, caci altfel, urmarile se vor vedea, in timp...Marci ce si azi au un renume sunt : Max Factor, L'oreal, Rubinstein, Rimmel, Daniel Jouvance, etc.; Pudra este tot de aceiasi marca ca si fondul de ten; parfumurile mele sunt Miss Dior, Diorissima, Lancome, Amour, Famme, Fette, etc...

| dEutSa_8892 a răspuns:

Ca parfumuri : Chanel Allure Homme, Gucci, Jet Femme, Yves Saint Laurent Elle... le schimb foarte des...si sunt multe care folosesc tongue si imi plac

| yoannah a răspuns:

Fonduri de ten: Artistry:X
Pudre: Eddie Funkhouser:X
Parfumuri: Anticipate Intense(dulce):X:X:X
Wistful(dulce&fresh):X
Chanel mai rar...
si cam atatbig grin
Byye!:*

| muffin94 a răspuns:

Fond de ten de la Vichy, pudra nu folosesc si parfumuri...multe happy Versace (Crystal Noir, Bright Crystal), Bvlgari Omnia, Hugo Boss Intense, Celine Dion Sensational etc. happy

| MarYoBenucci a răspuns:

Aqua Di Jio Emporio Armani Light km atat

| goruna a răspuns:

Fondul de ten la care m-am oprit este "Vichy - flexilift teint"
in ce priveste pudra, imi place mult cea de la "Max Factor", e foarte compacta, poate chiar inlocui fondul de ten, si... miroase extrem de bine big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Fond de ten compact Sonya de la Forever, parfumurile dulci (seara), fresh (ziua).
Pa, pa.

| natalya a răspuns:

Affinitone de la maybelline... pudra nu folosesc...parfumuri ar fi mai multe:armani code, lucia de la oriflame si cynthya rowley de la avon...ar mai fi si altele dar astea imi plac cel mai multhappy

Întrebări similare