| Denisasara3 a întrebat:

Fetelor poate râdeți de mine dar vreau urgent părerea voastră…pentru prima dată în 24 de ani iau și eu anticoncepționalele karissa,am fost la doctorul ginecolog unde am și născut cu dansul,fără analize fără nimic mi le-a dat pe acestea…Okkey am așteptat să mi vină menstruatia pentru ca am întârzieri foarte mari, în sfârșit m i-a venit și am început prima pastilă dar frațiiica este ditai prospectul unde scrie ca faci infarct mori cazi pe jos ????????mai ales eu ca fumez ca nebuna plus mai m-am și îngrășat, am zis ce o fi o fi…dar acum stau cu gândul nu mai acolo dacă îmi este rău…. sunt așa periculoase pastilele acestea? Urmează să o iau și pe a doua pastilă dar de dimineață am avut dureri de cap și stare de vomă, pe la prânz am observat o stare de liniște profundă și mă simțeam căpiata…ați pățit și voi asta? Să le mai iau? Îmi este frică să nu leșin asta din spusele mai multor fete…ca au ajuns pe la spital ca le au venit rău…sunt normale stările astea sau nu? Vă mulțumesc

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

„am fost la doctorul ginecolog unde am și născut cu dansul,"
Stai asa, nu inteleg.

| Denisasara3 explică (pentru darrio2007):

Adică în urmă cu 2 ani dansul m i-a urmărit sarcina cu dansul am născut…și tot dansul m i-a dat aceste anticoncepționale fără analize doar m i-a dat rețeta…din cauza durerilor și dereglări hormonale

| Violleta2022 a răspuns:

Opreste-le fiindca esti alergica la ele.