Ai parinti idioti, scuze ca-ti zic asa direct, ce-i drept la o anumita varsta trebuie sa ti se acorde si tie intimitate, cel mai bun lucru ar fi sa-i iei pe amandoi sa discuti cu ei si sa le explici... daca vezi ca nu rezolvi nimic iei cheita de la baie sau pui un zavor si cand intrii tu in baie "lock the door" cat despre dezbracarea de fata cu tine... n-am idee, aici m-ai lasat fara cuvinte.
Doar cu mama, si eu ma intorc sau chiestii de genu. Nu stiu, incearca sa vorbesti cu ei, sa le zici ca ai nevoie de putina intimitate , e cel mai bine asa.
Buna! e destul de rusinos acest lucru... eu una, nu as accepta asa ceva si as vorbi cu ei pe sleau! mie nu mi s`a intamplat acest lucru, doar cateodata cu mama! si dansa a inteles acest lucru
Parinti fara minte.
La mine e aproape la fel adica taikamiu intra peste mine in camera cand are chef,maica mea mai bate la usa si se cearta cu el ii spune ca nu sunt mica si sa nu mai intre asa.
Dar la faza cu dezbracatul de fata cu mine o face maica mea,mie mi se pare penibil,nu ma uit niciodata,ori ies din camera, nici mie nu-mi place sa ma dezbrac de fata cu ei, doar iubitul ma stie acum cum arat fara haine
Incearca sa la lamuresti ca ai nevoie de intimitate pune o incuietoare la usha camerei tale si la baie nu ar strica
Hmm explica-le ca ai crescut si ai nevoie de foarte multa intimitate.nici de fata cu mama nu e chiar OKda apoi cu tatal tau:o.cel mai bine e sa vb clar si la subiect cu ei
Si taicatu se dezbraca de fata cu tine la mine mai e cum mai e maicamea cateodata daca fac dus le zic ca fac si ori bat la usa ori nu ca stiu ca sunt la baie e ceva normal sa bata la usa trebuie sa discutii cu ei rapid
Si mie mi-ar fi scarba. Ar trebui sa vorbesti cu ei si sa le ceri mai multa intimitate. Fii sigura ca vor intelege.
541730 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
FireLollipop사람에게 întreabă: