| Alllllexandra a întrebat:

Fetelor si baietilor(chair am nevoie de parerea voastra), sunt intr'o mare dilema. Iubitii vostrii cand vorbesc cu alte fete sunt draguti? Gen: "esti grasa, ba nu, am glumit draga, esti fit!", sau:"urato. uratule. fufo", sau el se juca si ea era suparata ca nu o baga in seama si i'a zis"bine te las" si el" nu". Ultimele doua citate au fost cu prietena mea care credea ca e necesar sa vorbeasca cu iubitul meu, fiindca nah, e prietena mea.Suntem intr'o relatie ladistanta si cand a venit la mine in august am vazut mesajele astea cu ea. Si el cand imi zicea mie imi spunea ca vaai iar mi-a scris daniela, si zicea ca nu ii place da cand am vazut ce entuziasmat era si cat se tachinau mi-a picat fata. Sunt nebuna? Exagerez?

16 răspunsuri:
| StephanieS a răspuns:

Daca ti-a spus iubitul tau ca au vorbit, nu ar trebui sa-ti faci griji in privinta lui. Fa-ti griji in privinta "prietenei" tale. Se prea poate sa-i placa de el.

| Alllllexandra explică (pentru StephanieS):

Are prieten...tot la distanta. Si mi-a facut clar mai demult ca nu simte nimic gen nu se aprind scantei intre ea si iubitul meu.

| StephanieS a răspuns (pentru Alllllexandra):

Sa-si vada de prietenul ei! Tu oare de ce nu ti-ai dorit niciodata sa vorbesti cu prietenul ei? Tot ce facem, facem cu un scop. Ai grija cu ea!

Da stiu...Ea de cand tot voia sa vorbeasca cu Denis(iubitul meu). Tot imi zicea mie ca vrea sa il intrebe ceva ( sunt amandoi moldoveni) sau sa ii ceara muzica buna ca stie ca are gusturi si eu ziceam"bine. cere'i" si asa au inceput sa vorbeasca. Eu nici o vorba nu am schimbat cu iubitul ei.

Cand era la mine, a mai venit si ea in vizita si se prelingea intr'una prin pat cu scuza ca era obosita si cand el se mai lua de ea ca fumeaza si chestii(lui ii place sa enerveze lumea), ea il lovea cu piciorul, si mereu face pe grozava cand e el prezent, gen se da mare.dar nu stiu ce sa cred. Mi'a zis ca nu e nimic, no feelings, si imi zice mereu ca ii place foarte mul de noi doi impreuna, a avut si un vis recent ca eu cu Denis ne'am despartit si ea era deprimata si voia sa ne impacam.

Sincer iti zic, eu nu permiteam sa stea cu mine sicu iubitul meu. Cand erai cu ea, erai cu ea. Cand erai cu el, erai cu el. Ce sa caut ea cu voi doi? happy Sa nu ai incredere in nimeni, in nimeni. Prieten adevarati nu exista!

Pai a venit si ea pentru ca nu il cunoscuse pana atunci in persoana, decat vorbea cu el pe whattup.

Sa-l cunoasca ca sa ce? Ai grija cu prietena ta! Observ ca tii foarte mult de ea si ii gasesti scuze. Nu stiu ce sa zic... alege ce e mai important pentru tine. Ar fi bine sa te indepartezi de ea purtin, iar iubitului tau sa nu-i mai vorbesti deloc despre ea. Exclude-o complet. Prietene, prietene, dar pana la un punct. Cam asa ajung "pritenele" sa le fure la unele iubitii. Parerea mea. Daca cineva nu este de acord cu mine, as dori sa ma contrazica.

O cunosc de cand eram mici...Si inainte sa vina Denis, acum in august ea era toata entuziasmata pentru mine cica si zicea ca totusi si ea vrea sa il vada. Ea ca ea dar el nu mi'ar face asa ceva niciodata. Imi zice ca nu o suporta, adica i se pare genul isterica si disperata si cand era aici isi batea joc mai mult de ea, stie ca e de aia rebela, tigari si alcool, ii place ideea, nu o practica si ii tot oferea tigari si ea facea fete din alea gen "mdaaa". El era in principal concentrat pe mine dar ea se prelingea pe acolo si incerca sa atraga atentia cat mai mult,. Dar acum imi spune mereu ca ma ajuta ea sa merg la el si nu stiu ce, deci nu tine neaparat sa vina el aici. Ce sa mai inteleg? I'am zis aseara ca m-am certat cu Denis si mi-a zis:"vaai odata ma bag in Denis! Vrei sa ma iau de el?" si cand i'a scris era toata mielusica si el era nervos ca nah, ne certasem(mi-a aratat el conversatia dupa) si s-a p[urtat destul de urat cu ea si ea la sfarsit a zis:"nah bine te las" si lui nu i'a pasat de data asta ca atunci in trecut cand vorbea cu ea. Cand ea se supara pe el ca nu raspundea si el era preocupat adica o intreba ce are de e nervoasa si din astea. Nu mai stiu ce sa cred. Poate el a vrut sa fie doar dragut si am inteles eu gresit, a zis ca nici macar nu o considera atractiva. Si cand i'am povestit ca ne'am certat i'am zis ca se tachina cu o fata pe care nu o cunosc si ea a zis:"e naspa ca nici nu o cunosti si nu e normal sa se tachineze asa." si eu am zis:"nici daca o cunosc nu mi se pare normal" si ea a schimbat subiectul. Stiu am scris mult.

Atata timp cat el nu este atras/interesat de ea, n-ai de ce sa-ti faci griji!

Nici nu stiu..cand ne'am certat pe tema asta imi zicea prima oara ca ii e simpatica, dar si pe soramea o considera simpatica, genul ala, dupa imi zicea ca nu ii place de ea deloc, si la sf l'am intrebat ce inseamna a simpatiza pe cienva pentru el si mi-a zis ca a ii fi cineva indiferent. I'am zis ca a simpatiza inseamna a place si el a zis ca nu asta insemna pentru el si nu a stiut.

Am impresia ca le cauti scuze mai mereu la amandoi. Fii realista. De cat timp esti cu el? Caci si asta conteaza foarte mult.

Ne cunoastem de 4 ani si ne vedem fata in fata regulat de 2

| Rox1234 a răspuns:

Buna! hm..printr-o situatie din asta trec si eu laughing sunt geloasa..pentru ca stiu ca nu-s cine stie ce printesa si ma tem sa-l pierd..bine ca nici urata nu sunt rolling on the floor eu imi expun parerea dar daca vrei nu fa ca minewinking deci.ii poti spune lui ca te cam deranjeaza ca vorbeste cu prietena ta Daniela..esti putin geloasa si crezi tu ca ar trebui sa vorbiti dar nu cu alinturi si chestii..si in plus ce treaba au ei sa-si dea mesaje? nu vad rostul.el daca iti ascunde mesajele.e clar ceva dubios.dar daca e dispus sa ti le arate el singur atunci totul e super ok si iubitul tau e in regula..sunteti la distanta te poate insela cu orice fata nu neaparat cu prietena ta. poate pur si simplu glumise cu ea. daca nu ii daduse emoticoane gen '':* '', ''

| Alllllexandra explică (pentru Rox1234):

Hei. Pai asta e, nu vad ce treaba au ei sa'si dea mesaje si mai ales asa, dar nu vreau sa fiu genul ala de prietena care ii interzice cu cine sa vorbeasca! Am vorbit cu el despre asta si el a zis ca nu i se parea ca nu vorbea normal si i'am facut capul calendar pe tema asta. Nu ascundea mesajele, asta mi-a si zis, ca daca i se parea ceva grav, le stergea, si nu folosea emoticoane gen":*" dar se tachinau si facea glume perverse cu ea. Odata ea i'a zis ca se duce sa faca dus si lui i s-a parut amuzant sa ii zica:"sa te frigi la pasarica". L'am intrebat: wtf? si el a zis ca i s-a parut amuzant pe moment da acu se simte prost, si dupa ea a zis:"deniis te spun lu alee", si el i'a zis: "keep it beetween us" mi-a picat fata cand am vazut. Cand l'am intrebat de ce i; a zis asta, adica daca i se parea normal nu trebuia sa ii pese daca imi spune sau nu si el a zis ca nu a lasat'o sa imi spuna pentru ca stie ca as fi facut isterii. Nu ma isneala, sunt sigura de asta dar m'a tradat rau cu chestia asta. El imi zicea ca e indiferent fata de ea si cand am vazut cum se tachinau a fost un soc.

| PsihopatX3 a răspuns (pentru Alllllexandra):

Ti-am mai răspuns la întrebarea asta, siguranța ta pe ce se bazează? Din moment ce vezi acele mesaje între ei mai poți avea încredere? Părerea mea e că îşi bate joc de tine, o să suferi.