| iiooaannaa26061994 a întrebat:

Fetelor v-ati gandit vreodata de ce noi fetele trebuie sa induram acea perioada in fiecare luna? nu era mai bine daca nu exista acea perioada? ganditiva in momentul de fata cum ar fi daca nu ar exista perioada asta? va astept comentariile. funda la cel mai frumos raspuns

Răspuns Câştigător
| TiffanyTpu a răspuns:

Vaii day dreaming...ar fi supper:X dim mai multe puncte de vedere... am putea merge la strand sau la plaja tot timpul (nu v-a fii nevoie sa vacem pauza de o saptamana), putem purta fustita mini tot timpul fara sa stam pe ganduri "oare trebuie sa-mi vina?!", nu am da banii pe absorbantehee hee, nu ne facem probleme daca ne-a intarziat de ce ne-a intarziat, nu am mai fi nevoite sa-l refuzam pe iubitul nostru timp de o saptamana pentru ca noi avem o "problema", nu ne-am face probleme ca poate "ne patam", nu ne-am vaita de durerile de burta/de sani! Si multe alteleewinking sunt o gramada de chestii care ar dovedii ca era mai bine fara aceea perioada! :*

4 răspunsuri:
| blueangel99 a răspuns:

Da, aşa e, ar fi mult mai bine. Dar din păcate nu se poate.
Asta e...

Numai bine!

| Nuvăsufăr a răspuns:

Mulţumiţi-i lui Eva şi pentru durerile facerii. Dacă aşa spune în biblie.

| MissIndependenttt a răspuns:

Intr-adevar ar fi mult mai bine sa nu ai nici o gija,sa stai in fiecare luna cu grija de a nu te pata, de multe ori sunt mai nervoasa, alteori avem niste dureri ingrozitoare(la care sunt sigura ca baietii s'ar plange ingrizotorrr:p:p:p)In fine.asa este lasat de la dumnezeu.iar noi trebuie sa ne gandim ca suntem niste norocoase, sunt alte fete care nu au deloc menstruatie si acum stau si plang din cauza ca niciodata nu se vor bucura de un copliasstraight face:*:*

| Daisylutza a răspuns:

Acea perioada exista pentru a ne demonstra noua, fetelor ca putem indura mai multe ca baietii fara sa ne plangemhappySa fim serioase, ei nu ar indura nici macar 2 zile ce trebuie noi sa induram toata viatatongue