Femeilor le plac barbatii bine facuti, asta e un fapt.
Desigur, pustoaicele de 14 ani care n-au devenit inca femei o sa spuna nu agreaza astfel de tipi si ar mai fi si cele care nu recunosc ca le plac baietii cu muschi fiindca au impresia ca ar fi superficiale dar n-ai cum sa schimbi adevarul.
In primul rand ca femeile cauta siguranta la un barbat si evident ca un astfel de specimen e dezirabil.
In al doilea rand, eu. Clar ca n-am avut intotdeauna muschii pe care ii am acum, deci am apucat sa vad comportamentul si reactiile femeilor inainte si dupa, ca sa pot face o comparatie, si ce crezi...
Super mersi de raspuns asa este multe nu recunosc acest lucru ci spun ca conteaza doar sufletul cea ce iti zic eu ca e o minciuna oricat de frumos ai avea sufletu dar daca esti mutilat la fata nu o sa te accepte niciodata.
Ooo,si inca cum, sunt foarte sexii si ii apreciez pentru ca, chiar fac sacrifici sa-i aiba.
Dar trebuie sa fie frumos cu totul nu numai muschi.
Nu conteaza, eu pun accent mai mult pe suflet. Poate el sa aiba muschi, dar daca nu stie sa se comporte cu tine corespunzator....mai bine prefer un baiat normal.
- de ce consideri ca baietii care merg la sala nu sunt normali?
"mai bine prefer un baiat normal." cel mult poti spune ca baietii care fac culturism de performanta nu sunt "normali"; desi mi se pare destul de exagerat.(de fapt ei sunt un pic mai diferiti la fizic, sunt mai "giganti")
- ai dreptate la cand spui ca sufletul conteaza mai mult, dar tine minte primul contact cu o persoana e fizic, dupa ajungi la suflet
si cred ca si tu ai prefera ca persoana de langa tine sa aiba abdomenul plat..decat o burtica care sa ii stea peste curea
evident ca aici depinde de preferintele tale :*
Am zis eu ca nu baietii care merg la sala, nu sunt normali? Nu am nimic cu ei, numai ca eu pun accent mai mult pe suflet.
TheQuestionQuestionQuestion întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă: