Inca din era dinozaurilor pana in prezent dar si in viitor femeia este responsabila cu cratita
Fetele sunt finte emotionale si pe ele le atrage badboys nu baieti cuminti, de ce atata te intereseaza ce le place fetelor? daca esti frumos te vor place, daca ai banii, banii tai simplu degeaba gatesti tu si esti urat degeaba
De ce le bagi pe toate în aceeași oală? Nu știu care e definiția ta a unui băiat "urât", prin vorbele astea prea dure demoralizezi persoane inconștient, poate. Ar trebui să privești partea frumoasă a lucrurilor, și anume că sunt fete cărora le plac băieții cuminți și nu pentru că sunt cuminți ci pentru că le atrage caracterul acelei persoane.
Http://tb.ziareromania.ro/......omodel.jpg
asta sigur e super frumos doar eu il vad urat ce naiba ca doar sufletul conteaza ciudat poti sta o viata cu cineva haar nu ai ce zace in el, cum detectati voi fetele sufletul atat de rapid? ciudat ca chestia asta imi spun femeiile in varsta ca carcaterul nu il cunosti in veci
Nu sunt complexat da urasc ipocrizia, adevarul e ca ne plac oamenii frumosi, cine e urat e urat pentru toata lumea ce naiba o dam cu frumustea in ochii privitorului asta e o ipocrizie, o fata frumoasa e frumoasa, daca e asa cum spui tu de ce bebelusi pot recunoaste fetele frumoase in prina saptamana a existentei lor? de ce oamenii frumosi sunt mult mai bine vazuti etc de ce o urata nu a castigat miss world?
Mie nu imi demonstrezi decat ca esti complexat.Ce te intereseaza ca una spune de unu ca e urat? Alta cu siguranta il vede diferit.Nu are rost sa ma apuc acum sa vorbesc de frumusetea sufletului cu tine pentru ca esti mult prea complexat ca sa poti intelege.Si in plus, tu ar trebui sa te simti bine in pielea ta pentru tine in primul rand. Daca tu nu te apreciezi, cum ai pretentia ca altcineva sa te aprecieze?!
Frumustea sufletului, hai serios ce fata da 2 lei pe asa ceva deja o dam in ipocrizie mare, macar fi sincera cand comunicam nu cu vrajeli cu suflete, toate spuneti conteaza sufletul a cui? daca ar conta de ce va plac baieti frumosi? nu va plac umblati cu ei asa de plictiseala a, adica trebuie sa ma mint ca sunt frumos ca cineva sa ma aprecieze felicitari, eu apreciez sinceritatea urasc ipocrizia nu-mi pasa de placerea cuiva eu vad realitatea cu ochii mei, n-am spus ca toate cauta fotomodeli dar nu ma lua cu suflete
Înțeleg ce vrei să spui, dar... dacă unui băiat urât îi place o fată frumoasă, ar trebui să se închidă într-o cutie și să spuna "la naiba, n-are rost să încerc să vorbesc cu ea"? Ba dimpotrivă, ar trebui să vorbească cu ea, poate ea e o fată inteligentă și îi plac băieții inteligenți, poate ea a a avut relații cu "badboys" și a fost atât de dezamăgită încât găsește în acel băiat "urât" ce n-a găsit în cel "frumos".
Complexe sau nu complexe, ar trebui să vezi și părțile frumoase (sfatul meu).
p.s. degeaba spui de fete că le plac badboys, când de fapt multor băieți le plac, de asemenea, badgirls.
Faptul ca stie sa gateasca e o calitate si normal ca oricarui om ii plac calitatile/talentele.Dar asta nu inseamna ca daca nu stie sa gateasca imi va displacea.
Nu le plac baietii asa draguti. Daca esti un dragut, e un defect, pentru ca isi bat joc de tine. O fata de treaba nu isi bate joc de un baiat. Oricum majoritatea isi bat joc, nu sunt diferite. Si sunt la 2 extreme, frustratele si cele care-si bat joc. Nu-ti gasesti persoana potrivita decat daca e trecuta prin viata sau a suferit.
Nu prea conteaza dar da, imi place si ma atrage un baiat care stie sa gateasca. Al meu stie si imi place sa-l privesc cum gateste pentru amandoi. Uneori ii pun cate un sort direct pe piele Doar pantaloni si sort de buacatarie. Dar pe de alta parte nu imi place ca prea ma rasfata cu briose si prajituri.
Nu conteaza ce le place altora, conteaza ce iti place tie sa faci. Daca tu esti bun in bucatarie de ce nu? Si nu conteaza daca esti bun in bucatarie sau nu atat timp cat vei sti sa te comporti cu ea si nu vei face pe masculul suprem care zici ca are ochelari de cal si nu vede nimic in afara vorbei:"locul femeii e in bucatarie"...asta e cea mai mare prostie, in special daca vrei o iubita capabila si independenta, nu una care sa stea acasa si sa iti manance banii.In secolul asta anumite lucruri nu mai conteaza decat o parte infima din total, si asta e unul dintre ele
Si media arata ca majoritari in bucataria profesionala sunt barbatii, asa ca nu inteleg cum unii pot fi atat de orbi...