| night_crawler a întrebat:

Fetelor va plac baietii tocilari si cu ochelari? ...mentionez nu fac parte din categoria asta

Răspuns Câştigător
| tweety_8071 a răspuns:

Sincer no...imi plac baietii inteligenti. da nu cei tocilari cu ochelarii care nu mai stiu nimic in viata decat SCOALA!

20 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

TocilariilaughingCunosc multi si chiar ai ce vorbi cu ei...Insa de la a fi amica cu un tocilar si a fi iubita lui e cale lunga

| daii a răspuns:

Sa nu fie tocilari.happyImi plac si baietii cu ochelari. Dau senzatia de mai multa maturitate, inteligenta.si seriozitate.

by daiiwinking

| Ana a răspuns:

Si sa aiba si carare p mijloc laughing
nu-mi plac straight face

| Antrax a răspuns:

Da is atat de draguti da nu cu ochelari cu lentile din fund de borcan

| juniper a răspuns:

Tocilarii sunt cei care "invata" motamo, cuvant cu cuvant si dup-aia uita a doua zi.

| xibalba a răspuns:

Din ce in ce intrebari mai proaste pe TPU. Deci... daca nu faci parte din categoria asta, de ce mai pui intrebare? Sau faci parte, dar esti undercover? (Cine se scuza, se acuza)

A, si inca ceva... sunt persoane care poarta ochelari, fara a ti tocilari, si persoane care sunt tocilare, dar nu poarta ochelari. In plus, dintre un mistocar care ii ia pe toti peste picior si se crede Dumnezeu, mai bine un tip cu care ai ce vorbi. Si inca ceva... pentru fete, mai important decat aspectul e persoana.

| Klara a răspuns:

Da, si emo, si cu pierce, tocilari neintelesi blushing

| fabiola a răspuns:

Nu tocilari, inteligenti!

Răspuns utilizator avertizat
| simoSTAR a răspuns:

Hehe, a fi tocilar nu inseamna neaparat a purta ochelari.intr-un timp, ochelarii se purtau de fite...stiu multi baieti care sunt f draguti cu ochelari

| MadNNNeS a răspuns:

Baiatul perfect:ochelari tip fund de borcan, aparat dentar mare cat casa, frizura cu carare pe mijloc.

| DarkBlood32 a răspuns:

Nu tocilari, ci inteligenti.
Daca ar avea ochelari de vedere, n-ar avea nimic, dar nu tocilari. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aua, în vecii vecilor Amin!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar ce daca poarta ochelari asta inseamna neaparat ca este si tocilar?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, imi plac, dar nu pot sal cuceresc pe unul ma intreaba ce castiga el daca e cu mine, am multe dar nu stiu ce sa-i zic, i-am zis corp, si el ma intreba corp=... ce insemnanand, nu stiu ce sa-i zic ca sa fie cu mine, daca aveti raspuns contactati-ma pe id-ul:dyana.ladan

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ziua de azi pana si tocilarii arata bine-adica fara ochelari si alte astea
Traiasca lentilele pe timp de criza!laughing)

Ce-ar fi lumea asta fara ei! nu s-ar mai fi inventat calculatoru si internetu fara de care eu as muriirolling on the floor))

Dar sincera sa fiu, nu vreau un tocilar

Prefer un emonel sal apuc de poponetzu ala(ca deh, doar de aia poarta ei pantalonasi atat de stramti)rolling on the floor)))
Chestie...sinceritatea mea e debordanta, dar las tocilarii pe mana tocilaritelorlaughing)))eu poftesc baietii mai cu tupeu si ...alea,aleahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu doar cei de cartier si traguti

| djacido a răspuns:

Era odata intr-un film...cand toate fetele si-au dat seama ca e mai bine cu un tocilar pentru ca o sa faca multi bani pe viitor. Daca nu ma insel este chiar American Pie.

| MaDuTsAx a răspuns:

Buna:*

Ii ador păăăă aia inteligenti. O persoana inteligenta nu e intotdeauna tocilara... Iar de ochelari nu discut. păăă aia ii detestlaughing