| Libelle a întrebat:

Fetelor voi cand sunteti pe stop tot asa va doare ingrozitor de tare burta, spatele, aveti stare naspa? Ce faceti? Ce medicamente luati?crying

Răspuns Câştigător
| brosu a răspuns:

Nu trebuie să iei medicamente, dacă ai un ciclu regulat înainte cu câteva zile trebuie să ţii un regim alimentar lacto-vegetarian, să elimini dulciurile şi zahărul care amplifică durerile, prăjelile în ulei şi să iei vitamina B complex.
Dacă îţi impui regimul asta în perioada premenstruală nu vei avea nevoie de medicamente.

14 răspunsuri:
| JustMe a răspuns:

In general nu ma doare nimic, uneori ma doare burta si atunci iau nurofen

| LostInDreams a răspuns:

Din fericire mi se intampla rar, dar si cand mi se intampla e jalecrying. O sa se intample si la mine in cateva zile, sper totusi sa scap de dureresad. Eu iau simplu un algocalmin si imi trece.Am auzit ca si panadolul e bunhappy. Dar sa nu cumva sa iai aspirina ca nu iti trece si iti vine si mai mult.Multa bafta! Sa iti treaca:*. Ia un algocalmin ca e bun, eu asa zic, pe propria experientawinking

| IepurashRocker a răspuns:

Pe mine nu mã prea doare spatele si nici burta... da' si când doare, e îngrozitor. Tot timpul când îs pe stop am toane, nu-mi convine nimic, îs cum ar veni "cu c*ru-n sus". laughing. da' stau în pat si iau un algocamin sau fac o baie caldã...

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Eu nu am probleme de durere de burta sau spate in timpul menstruatiei sau daca m foarte rar

si sincer imi pare rau nu stiu ia si tu agolcamin sad

| Zâmbărici a răspuns:

Da, ma doare burta, iau niste pastile naturiste, iar daca durerea nu inceteaza apelez la aulin imi trece imediat.Bafta.

| alexa a răspuns:

Eu iau nurofen forte sau marcofen (are tot cam acelasi continut). de asmenea in ultima perioada am luat algocalmin fiola. E mai urat la gust, dar are efect garantat.Eu mai deversific medicamentlee de la luna la luna pentru ca sa nu se obisnuiasca organismul cu ele si sa nu.si mai faca efectul.acum nu stiu daca e bine, dar na...are efectwinking
A, vezi ca multe efecte au dureri groaznice si de multe ori nu le trece cu astfel de pastile asa ca vezi daca durerea persista mai bine te duci la un ginecolog sa nu ai ceva la ovare.bafta

| 009 a răspuns:

Sincer pe mine nu ma doare de cunosc fete pe care le doare si iau norofen... mise pare bun

| Just mE:x a răspuns:

Eu una. ma simt foarte rau in acea perioada. Ma doare burta ingrozitor spatele mai putin, in schimb sunt extrem de irascibila.nu suport sa stea nici o persoana langa mine.
Medicamente? Eu iau Nurofen, dar dupa prima zi.in prima zi nimic nu ma ajuta, doar o baita calduta:-x` si niste muzica buna=p~.
sad sper sa-ti treaca repede:*! Ai grija de tine>big grin

| anduta160 a răspuns:

Sunt o norocoasa nu am avut probleme in privinta durerilor in timpul menstruatieihappy

| Nimicdespus_7705 a răspuns:

Eu iau Ibalgin, ma ajuta.Si o baie calda sau cateva exercitii fizice usoare iti pot ameliora durereahappy

| Quiss a răspuns:

Ibruprofen 600. Trece foarte repede durerea. Sau Algocalmin.
Sau o baie calda, o carpa calda pe burta, dar fara pastile nu-mi trece...

| candycane16 a răspuns:

Offf, nici nu-mi aminti, eu intotdeauna am avut dureri ingrozitoare, strasnic.in timpul asta iau "Spasmalgon". in caz daca ai dureri ffff mari, minimum 2 pastile. (eu intotdeauna iau cite 2-3 pastile), are efect rapid.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista o solutie.Nu glumesc cautama si-ti spun drag_cons80 dar nu aici e mult de spus si nu intelegi.Ciclul se reduce la 2-3 zile nu mai ai nimic.Pa

| alexyapink a răspuns:

Mama mi-a recomandat sa iau agocalmin sau pastile care sa calmeze un pic durerea! du-te la farmacie si spune ce problema ai si cere pastile pentru a calma durerea!