| HepiBăluuns a întrebat:

Fetelor, voi ce reviste cititi? eu cool girl, popcorn si bravo

5 răspunsuri:
| ZoZoHeart a răspuns:

Sall... eu iebesc toate revistele de genul acesta, in special :
Cool Girl, Bravo, Bravo Girl.
le ador :X:Xlove struck

| Marynna a răspuns:

Eu citesc bravo girl, bravo, popcorn(mai putin, nu prea ma impresioneaza), coolgirl, ciao!(cateodata)

si cam atathee hee

| Dèzÿ_3997 a răspuns:

Bravo, bravo girl, Popcorn si Cool girl happy paa!

| FuckTheRules a răspuns:

Cool girl
Bravo girl!
Felicia.
Ciao! :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca Alexandre Dumas si Mihail Drmues scriu reviste atunci eu reviste scrise de ei citesc!
Bai fratele meu, voi in loc sa cititi carti [Stii tu, imbogatirea vocabularului si asa defect la generatia noastra] citit niste rahaturi de reviste.Cu ce v-ajuta bai prostiile alea? Ce contin?
Niste stiri despre vedetele voastre perfecte si pline de talent, moda, dragoste etc.
Ce inveti din asta? Sa ai prieten cat mai devreme, sa fii cat mai cool imbracata chiar daca n`ai pic de materie cenusie si mai stiu eu ce "mode" d`ale voastre.
Bun, stiu ca am luat si eu de 2 ori Popcorn[Dar pentru postere] si tin minte ca primul numar pe care l`am luat a fost cat de cat interesant, nu mai stiu despre ce era vorba, dar al doilea m`a ingrozit.
Nu zic ca toate sunteti la fel, dar incercati in loc de revista aia sa cititi si o carte, oricat de scurta sau lunga ar fi, sa stii ca pentru mine e mult mai interesanta decat o revista.Cartea iti dezvolta imaginatia.Iti poti crea infatisarea personajelor cum vrei tu, sa presupui viitoarele actiuni ale lor, unele personaje chiar marcheaza comportamentul, si nu cum le marcheaza ametilele de Miley Cyrus, Selena Gomez sau imi stiu eu cine, dintr`un personaj intotdeauna poti lua ceva bun, nu fite si mai stiu eu ce mai au vedetele din ziua de azi.
Bafta` si sper ca nu te-am plictisit sau ofensat!