| RAY a întrebat:

Fetelor voi simntiti cateodata ca nu stiti ce vreti?

Răspuns Câştigător
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Da. happy

| RAY explică (pentru мιнαɛℓα36):

Si eu simt asta sunt fata cred

Mihaela ca de la fata la fata zi-mi cum trec peste asta nu stu ce vreau simt ca vreau ceva dar parca nu

| мιнαɛℓα36 a răspuns (pentru RAY):

Pai tu, fetita micahee hee ai nevoie de multa rabdare si stapanire de sine! Cu rabdarea treci si marea happy
Face parte din firea noastra si as spune aproape normal ca uneori sa fim cuprinse de indoieli, sa fim indecise... uneori pentru ca vrem ce-i mai bun, alteori din teama de a nu gresi...din nou!
E ca la shopping, stii...probez de 10 ori pana gasesc rochia potrivita si intr-un final ajunsa acasa, constat ca nu imi placehee hee A doua zi, cine asteapta la usa magazinului s-o schimbe?
Timpul e de partea noastra Ray...si ne va ajuta! happy

De masti cu argila ai auzit?

Mai folosesc si eu din cand in gand...happy

E buna mihaela?

In principiu, da! Insa uneori am impresia ca si la mastile astea, tot efectul Placebo actioneaza...

E foarte laudata argila de aia te intreb, posibil, dar e ceva dovedit stiitific ca functioneaza?

Ana Aslan spunea ca da...

Si producatori de suplimente spun ca ajuta muschii deci au efect zero ca si addidasi de alergat, omul nu a mai evoluat de o suta de mii de ani

Si tu esti mai sceptica din fire nu? http://www.csid.ro/......-10355598/

Da. Interesant articol...si corect! happy

20 răspunsuri:
| Aleeee95 a răspuns:

Daaaaaaaa! laughing))

| Foxyyyy a răspuns:

Vrei sa spui simtiti. De obicei stiu ce vreau.

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Nu mai fi naiv, ele stiu in totdeauna ce vor, fac pe proastele sa creada fraierul ca ca e sigur pe situatie dar vai si-amarlaughing nu-si da seama ca este condus din umbra

| MetalHead04 a răspuns:

Da,chiar si in momentul de fata.

| RAY explică (pentru MetalHead04):

E ciudat

| MetalHead04 a răspuns (pentru RAY):

Nu e deloc ciudat thinking adica cred ca si voi aveti uneori asemenea momente.

| 010101012 a răspuns:

Da

| alinaiuliana89 a răspuns:

Da, dar nu doar fetele ci si baietii, oamenii in general, cand nu stii ce vrei e pentru ca ceva o gaura, o lipsa si nu stii cum si cu ce sa o acoperi, depinde faza e ca nimeni nu isi da seama de ea, doar apoi o poti umple doar cand vezi ce e, ce iti lipseste, eu asa vad lucurile

Întrebări similare