| Sweety_3695 a întrebat:

Fetelor, voi va machiati la scoala? Si daca da, cum? Eu nu prea pot sta fara machiajbig grin.Si nu stiu daca o sa am voie la liceul unde invat:-s

Răspuns Câştigător
| isabel_8733 a răspuns:

Pai mai incep cu fondul de ten, pentru cearcane sau alte defecte folosesc un corector in final pudra.
Pentru ochi flosesc tusul negru iar pentru buze un balsam de la nivea

13 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nu ma machiezoh go onTimp pierdut degeaba.Plus ca profii se iau de fetele care se machiaza strident. Ceea ce mi se pare normal. Discoteca e pentru a-ti etala talentele de makeup artist

| LoveForShania a răspuns:

Fi sigura ca niciun liceu sau nicio scoala nu iti permite sa fi tu aia cu,, machiajuri'', deci fi sigura. Toti iti vor spune ca esti eleva bla bla bla. Deci consider ca daca te machiezi discret, cu luciu de buze si putin rimel sau fond de ten, nu iti va zice nimeni nimic. Dar daca incepi sa iti dai cu toate culorile pe la ochi sau cu negru foarte tare o sa iti faca cateva observatii.

| Tourniquet a răspuns:

Discret, nu ca o pitipoanca cu roz deschis si strident.hee hee
Eu am o colega in clasa care vine machiata in toate culorile descrise si nedescrise + un ruj rosu strident. straight face
Eu nu am de ce sa ma dau cu rimelhee hee am genele lungi si daca ma dau cu rimel le am si mai lungi. :-s Ma dau cu putin fard bej sau culoarea pielii si un luciu de buze si gata love struck.

| NewSummer2013 a răspuns:

Eu la scoala folosesc un luciu de buze, putin fard (nu foarte strident, dar nikicat sa nu se observe deloc, ci doar atat cat sa arate binehee hee si cam atat, ca in rest nu mai am nevoiehee hee

| gigiro a răspuns:

Cum adica, te machiezi cand te duci la scoala? Inseamna ca arati ca o masca de teatru. Machiajul-mascara-masca-se folosea in trecut numai de actori -la teatru, din cauza reflectoarelor. Pentru doamne exista un machiaj de zi, mai ales cand sunt obosite, cand au ceva mai deosebit la serviciu, o intalnire importanta. se pot machia si domnisoarele, cand merg la disco, la o petrecere, dar la scoala...

| virtuallove a răspuns:

Eu nu am voie la scoala mea. Odata eram facuta cu creion albastru, dar doar o dungulita si asa a urlat o profa la mine. Si la fel a urlat si la o prietena de-a mea care era data doar cu rimellaughing.

| LOVEsick a răspuns:

Putin rimel e suficient. Si dermatograf, dar de preferat doar pe sus. Nu e exagerat, nici nu trebuie, ca nu mergem la circ. Plus, ca asa ar trebui sa fie mai mereu, fara culori turbate la ochi. Bleah

| chocolattee a răspuns:

Stai linistita, nu vine nici un profesor cu demachiantu la tinelaughing, trebuie doar sa fii machiata discret. Fara culori turbate, si-atunci nu-ti are nimeni treaba >big grin

| NPA a răspuns:

Rimel, ir de buze sau luciu si putin creion de ochi negrubig grin

| Schatten a răspuns:

Eu una folosesc doar rimelul si creionul de ochi la scoala, dar nu in exces.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu ma fardez deloc la scoala si nici acasa si nici ori unde altundeva...sunt clasa a 8a...
Sau cateodata cand am cosuri ceva am corector, fond de ten...foarte rar putintel rimel si creion dar doar la ocazii foarte speciala.
Bye!

| Smile<33.! a răspuns:

Da, ma machiezhappy. fond de ten, tus, rimel si uneri blush sau pudra.

| bruneta_5876 a răspuns:

Nici eu nu pot fara machiaj dar la scoala ma macfarhiez discret si pana acum nu mi-a zis nimeni nk. Doar rimel, luciu si poate un fard culoarea pielii(maro deschi, portocaliu mat fara sclipici) si poate creion negru putin sau gri deschis

Întrebări similare