Fizic: Brunet,mai inalt ca mine,preferibil ochii albastri dar asta nu conteaza.
Caracterial: Dragut,intelegator,dulce,MATUR(cel mai important) sa nu fie foarte extravagant sau laudaros, sincer( de ex daca m-ar trada si ar fi sincer de la inceput doar l-as lasa dar daca ma minte si ar continua relatia cu mine s-ar alege si cu un pumn in bot si in acelasi timp mi-ar distruge tot ce am gandit de el), sa nu fie foarte gelos (posesiv), SA NU BEA (asta e alata chestia importanta avand in vedere ca majoritatea o fac si se vede cat ii duce mintea...si cam atat
Bunaaa.
Blond cu parul pana la urechi unpic lung si drept.
ochii caprui
amuzat cu bun simt ascultator intelegator inalt slab.
bine ca imi palace si alfel cand i lvezi in fata e alcv
Pai.pentru mine no trebuie multe chestii...
1.sa aiba simtul umorului
2.parul bruner, ochi caprui.
3.inalt...amuzant :X
4.sa fie calm si sa vb totusi cu mine nu sa ma ignore
5.sa aiba un pierce, tatuas [ceva. ]
Dar cel mai bine ma bazaez pe haine si pe caracter
Eu nu m-am gandit niciodata
In fine.Eu una am gusturi mai ciudate
Fizic: Sa fie roscat [ moartea mea *_*],de ochi chiar nu-mi pasa, sa fie mai inalt ca mine, sa nu poarte hainele lu' bunicu' si sa nu fie o batoza din aia de 9342658 de kg
Moral:Sa aiba simtul umorului [asta neaparat],sa nu fie vreun drogat, sa nu fie manelist, si sa ma respecte
La fizic prefer blonzii cu ochii caprui si sa fie mai inalti decat mine si slabi.La caracter...pai vreau sa aiba bun simt si sa imi vorbeasca frumos...cam atata
Sa arate cat de cat bine.si cel mai mult sa stea mult cu mne.si daca promite ceva.sa se tina de cuvant