anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor, voua de care baieti va plac mai mult:cu blugi mulati si tricori roz si mov sau cu par mai lung care se imbraca mai mult in negru(mentionez faptul ca sunt fata si doar cer opinia)

7 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

Domnișoară, cel mai important lucru la un om, bărbat sau femeie, este acela de A FI OM.
Restul accesoriilor sînt de prisos.
Zic două vorbe:
„Nu haina face pe om"
„A fi om e lucru mare".

| TheLittleReaper a răspuns (pentru corolav):

In primul rand in zilele astea haina il face pe om.De ce? habar nu am. Spune-mi un lucru, s-ar mai uita vreun prieten de-al tau la tine daca ai fi imbracat in aurolac.Nu.Nici eu nu cred asta.Eu nu am pus intrebarea asta ca am eu doi pretendenti si unul e cocalar iar altul e emo sau rocker de se imbraca in negru.si app daca te imbraci in negru nu inseamna neaparat ca esti emo.

| BeastMaster a răspuns:

Deci ne pui sa alegem intre cocalar de cartier si emonel...Nu e si o a treia varianta?

| doYOUreallyLOVE a răspuns:

Buna. Sincer sa fiu, as opta pentru prima varianta. niste jeansi negrii/verzi/mov/rosii putin mai stramti [ nu foarte stramti.mi se pare cam gay laughing ] si niste tricouri de diferite culori. Funda?

| ΔH a răspuns (pentru doYOUreallyLOVE):

Nu ai aflat ca acum e la moda ca doar ratatii sa ceara funda dupa ce raspund?

| doYOUreallyLOVE a răspuns (pentru ΔH):

Cum?! Nu ai aflat ca Nu Imi Pasa?! Free country, doh rolling eyes

| Nozomi a răspuns:

Ca se imbraca mai mult in negru... cred ca imi place, da' chestia cu parul lung nu ma atrage big grin. oricum mai mult cred ca depinde de personlitate mai mult, decat de cum se imbraca tongue [tricouri mov... nu-i chiar rau. dar roz T_T ]