Cu ce crezi ca iti sta mai bine. eu imi iau o pereche de blugi tenesi. si un tricou si o vesta sau un hanorac imi place sa ma imbrac sport
Bună,
Da, chiar asta este o provocare la fiecare început de an. Eu cred că mă îmbrac cu o pereche de blugi ceva mai eleganţi, cu nişte Converşi sau balerini, şi cu o bluză mai deosebită.
Ah, şi să nu uit de accesorii. Probabil o pereche de cercei şi o brăţară.
Mult succes în noul an!
Hey si eu sunt a 8 :X:X:X Pai presupun ca o sa ma imbrac mai simplu cu o pereche de blugi lungi si o bluza frumoasa.Si presupun ca o sa ma incalt cu o pereche de tenesi :X
Succes :X
Grea intrebare si eu tot clasa 8 sunt si nu am nici o idee... poate o rochita pentru ca e inca frumoasa vremea
Eu sunt a 7a. si ma imbrac...cred ca cu camasa ...blugi stramti si skateri
Poi ar trebui intai sa te gandesti la liceul la care ai intrat se cere uniforma? CA macar in prima zi trebuie uniforma! CEL PUTIN AJA CRED IO LA MN UNDE AMINTRAT SE CERE JI... ( scuze daca am rasp ca nu-s fata )
EU trec intr-a 7-a, dar uite care e parerea mea.
Iti poti lua o pereche de jeans [negri sau orice alta culoare insa sa fie cat de cat decenti.:d]
Te poti incalta cu nisate tenisi.
Mai sus.iti poti lua o camasa.mai lunga.la fel, orice culoare insa depinde de culoarea tenisilor sau.cu ce vrei tu sa o asortezi.
Si o vestuta de aia stil top neagra, preferabil.:d
Parerea mea.:d Sper ca ti-am fost de ajutor.:* Pa pa.
Hi. eu sunt psionata de dizain. i ati o pereche de bluci (culori inchise pentru ca vine toamna) o perche de tenisi (orice culoare) un tricou cu imprimeu haios si un sacou. P.S. nu uita bijuteriile un lant si cateva bratari
alessa10 întreabă: