. mama esti o scumpa, dar sa stii ca eu nu-mi doresc nimic. Stii ce vreau ei cel si cel mai mult . Sa viiiin la tine! asta e singura mea dorinta :*
Te iubesc !
Da da, au dreptate cei de mai sus mergeti impreuna la cumparaturi si sigur veti gasi ceva frumos
Da, parerea mea e ca de la 14 ani deja incepe sa isi dezvolte propriile gusturi, incepe sa aiba propriile dorinte, iar cel mai bine ar fi sa mergeti la shopping "ca fetele"
De ziua mea mama ma ia si ma duce in mall, de acolo ma lasa sa imi aleg ce vreau. te poti duce si eu cu ea
Mai bine ai luao cu tine la cumparaturi si i-ai spune sasi aleaga ce vrea ea de ziua ei.ca nu are rost sai luati ceva ce poate nu o sa-i placa sau mai bine datii bani sa-si ea ce vrea
Mama mea mi-a facut cadou la 14 ani prima bijuterie din aur, un lant. Am apreciat foarte mult, dar depinde si de caracterul ei.
Depinde si de bugetul tau si de gusturile ei.
I-ai un parfum daca ii plac parfumurile, ceva de imbracat, o bijuterie, poate face clasa o excursie la munte...
sau poate mai bine ii dai ei banii, sa-si cumpere ce vrea.
Eu te-as sfatui sa o iei de manuta si sa mergeti impreuna...las-o pe ea sa-si aleaga ceva ce-i place. Adolescentii sunt destul de pretentiosi.