| mihaela999123 a întrebat:

Fiecare suntem intr-un fel, fie ca suntem mai zvapaiati, fie ca ne petrecem timpul in casa si iesim odata cand trebuie sa mergem fortat la scoala, si plus lenea si rutina, fiecare are o personalitate anume. Dar, ceea ce vreau eu sa intreb, este de fapt urmatorul lucru.
Fata copilaroasa, care zambeste timid, si in acelasi timp prinde curaj cand e in preajma ta, cea care-ti vorbeste cand ai nevoie, si stie cum sa te ajute si te intelege indiferent de ce greseli ai face intr-o relatie.
Sau fata putin intepata, si totusi care sufera in tacere, fata aceea care pare sa zambeasca, dar o face doar pentru nu-i ingrijora pe altii, totusi neserioasa, totusi prea glumeata.
Aceasta era prima intrerbare.
Acum a doua, despre voi, cei care faceti parte din rasa masculina.
Daca ar fi sa alegeti intr-e :
Libertatea voastra ( ma refer casatorie, sau macar relatie serioasa! ) cu o fata care v-ar oferii iubire neconditionat, si in acelasi timp intelegere ca veniti la ora unspe de la fotbal ( poate cand veniti joaca si ea cu voi si jucati fifa cu ea ), daca v-ar fi ca un prieten de-al vostru si in acelasi timp, tot ce aveti nevoie.
V-ati sacrifica libertatea, timpul, tot ce aveti, doar pentru acea persoana, doar pentru zambetul ei?
Curiozitatea ma macina...
Mereu am fost curioasa de gandirea voastra, in principiu, nu cred ca baietii sunt de pe marte iar fetele de pe venus. Cred doar ca a fii diferit, inseamna a fii special.
Imi impartasiti oarecum parerea?

Si intrebarea a treia :
Meciul cu baietii, sau!
Un meci organizat de o fata capitana de fotbal, cu echipa ei!
e un fel de Girls VS Boys!
V-ati baga?

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot ce ai scris tu mai sus, e ceea ce pare, nu ceea ce se intampla de fapt. E imposibil o fata sa inteleaga toate reactiile celui de langa ea, asta inseamna ca e o proasta si nu intelege nimic, nu stie sa diferentieze anumite lucruri. O face cu un scop anume. Fata intepata e chiar o prefacuta, lucru denotat prin faptul ca face glume in exces si e neserioasa. Si ea pare a avea alt scop in relatie. Normal ca nu merita sa sacrifici nimic pentru asemenea persoane. Un zambet il poate oferi gratis, oricine simte. Meci girls vs boys e useful, normal ca baietii castiga. Cu ce te incanta daca va lasa pe voi sa castigati? Fetele nu sunt facute pentru fotbal. Daca vor sa joace sa o faca girls vs girls. Procedand altfel, acele fete sufera de atentie.