| user-tpu_2561 a întrebat:

Fiind adolescenti. Care este relatia voastra cu cei din jur? Cum vedeti voi lumea? Cand aveti o problema la cine apelati? Familie? Rude? Prieteni?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Familie! orice problema...o rezolv in familie.. familia imi da un sfat iar eu decid singura si de multe ori sfatul e cel mai bun!
La prieteni nu poti apela cu orice... multi te invidiaza sau te rad straight face
cel mai bun e sfatul cuiva care nu-ti vrea raul winking (familia)
xoxo,mary peace sign

23 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Relatia cu cei din jur e... bunicicabig grin...ma inteleg bine cu familia si prietenii, nu ma inteleg cu cei care nu ma cunosc si care nu merita respectul meubig grin
Lumea o vad ciudata, plina de maniaci sexuali[din ce in ce mai multi, din pacate], oameni rai, si la sfarsit se afla si oamenii intr-adevar buni
Cand am o problema apelez la prieteni, si apoi la familie daca chiar e nevoie, mai exact la mama.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Ma inteleg bine cu toata lume.Bine cu mici exceptiihee heeUneori mai ma cert cu cu unele persoane... dar asta elaughing
Cand am o problema apelez cu mare incredere la prietenii.Ba chiar si la parintii happyPrietenii mei mi-au fost mereu aproape. M-au ajutat, au fost langa mine chiar si in cele mai grele momente.love struck
Relatia cu parintii merge foarte bine happyMa inteleg, imi dau libertate si pot spune ca sunt foarte deschisa cu ei happy

| Antrax a răspuns:

Cand am o problema apelez la voi.

| Marii a răspuns:

Relatia mea cu cei din jur e cam proasta. am foarte putini prietenii pe care ma pot baza. Problemele, de obicei, mi le rezolv singura.

| maryana5 a răspuns:

Familie! orice problema... o rezolv in familie. familia imi da un sfat iar eu decid singura si de multe ori sfatul e cel mai bun!
La prieteni nu poti apela cu orice... multi te invidiaza sau te rad straight face
cel mai bun e sfatul cuiva care nu-ti vrea raulwinking (familia)
xoxo, mary peace sign

| ViVi a răspuns:

Familie dar uneori prieteni... uneori familia nu ma intelege si nu le spun totul...

| cooola a răspuns:

Mie imi place sa fiu singura, eu imi urasc parinti, oricum mai am 2 ani si termin liceul si o sa plec la facultate si atunci o sa mai depind de iei din punct de vedere financiar, ma feresc mereu sa imi faci prieteni buni, cu care sa vb despre viata mea,, Nu am incredre in nimeni si mereu imi rezolv singura toate problemele. toti sunt perversi care stiu sa profite, si sa te lase cand esti la greu...eu tot timpul am fost singura, si de aceea nu am incredre in nimeni.,,, sunt 3 persoane la care tin foarte mult...acestia fiind verisorul meu, matusa mea si bunica.atat...restul nu exista pentru mine.

| zuzushi a răspuns:

Relatia mea cu cei din jur depinde de starea in care ma aflu. dar de obicei, ma inteleg bine cu aproape toti din jur. adica cu toti cei care merita sa ma inteleg. pentru ca exista si un grup de persoane pe care nu le pot suporta si deci nu ma inteleg cu ele.
daca am o problema grava, de obicei apelez la mama si apoi la prieteni.
dar daca am vreo problema cu vreun baiat, daca sufar din cauza vreunuia ( desi nu am de gand sa mai patesc asa ), apelez la prietenii mei cei mai buni. adica la un grup mic de prieteni in care stiu ca ma pot baza.

| tremuriciiuliana a răspuns:

Relatia mea cu cei din jur este destul de calma, uneori nu-i pot intelege, lumea o vad foarte rea toata lumea iti vrea rau, e foarte invidioasa, cand am o problema depinde ce fel de problema de multe ori apelez la prietenul meu ca lui ii pot spune tot dar nu in ultimu rand la mama, pana la un moment ii spuneam tot ea era pentru mine mama, sora, prietena acum nu de cand si-a refacut viata, de multe ori sunt trista ca vad atata lume rea in preajma mea

| RamonaMn a răspuns:

Ma inteleg destul de bine cu cei din jur.Lumea e din ce in ce mai rea. straight face Vorbesc cu prietenii si daca intr-adevar nu gasesc o solutie sau daca este o problema mai grava cu mama.

Răspuns utilizator avertizat
| ubitzika a răspuns:

Ma inteleg ft bine cu cei din jur dar cand am o problema mai intai ma duc la prieteni daca nu ma pot ajuta apelez la sora mea mai mare parintii nu ma inteleg...sad

| supradoza_de _vyse a răspuns:

Am 15 ani asa ca mai am mici scapari ma mai cert cu parintii dar trece.Problemele le poti discuta cu cine vrei depinde doar de gravitatea ei

| naviDIabLO a răspuns:

Daca am o problema o rezolv singur, nu te poti baza tot timpul pe cineva.

| spin a răspuns:

Ma inteleg bine cu apr toata lumea.
eu find singur acasaa de cativa ani am invatat sa mi le rezolv singur.cateodata mai vb cu cel mai bun pr al meu in care stiu ca pot avea incredere, dar nu vb cu fata cu care st pentru ca nu am o rel stabila si atunci nu ma las pe mana la nimeni.si la familie as putea apela...asta mai mult printe, mes.etc...,dar mi se pare putin copilaresk sa apelez la ei at cand gresesc eu

| spin a răspuns:

Prin tel, mess*

| Walkirya a răspuns:

La 19 ani, eu sunt cu ideea ca acum sa fac tot ce pot ca la batranete nu o sa mai pot sa fac ce pot face la varsta asta si sa ma distrez cat de mult pot ca dupa aceea sa nu regret ca nu "mi-am trait adolescenta".
Iar in legatura cu ajutorul, prima data familia si prietenii.stiu sigur ca familia e langa mine la bine si la rau iar pireteni am maxim vreo 5 care imi sunt alaturi in orice prostie si ma sustin cand vreau sa fac ceva pentru mine, ca sa-mi fie bine pe viitor.

| Lotte a răspuns:

Cand am o problema -> mama si cea mai buna prietena

| 123321456654 a răspuns:

Relatia cu cei din jur este buna... dar nu poti avea incredere in unul strain asa cum ai in familie(mai ales mama)big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Viata e ca o gluma trebuie sa stii sa ii razi in fata, relatia cu cei din jur e big grin super true. Cand am o problema, sincer prieteni, familia si rudele nu ma prea inteleg :-|. Prietenii sunt cei mai tari big grin :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La nimeni doar mie si lui d-zeu pentru. ca nu ma poate ajuta nimeni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu o intrebare nu stiu ce sa facsad imi poate raspunde cineva?

| anutzu97 a răspuns:

Si prietenii dar mai mult la familiewinking cel mai mult la parinti big grin