| loredana_4897 a întrebat:

Fiind fata cum pot sa ii spun unui baiat ca il plac? Nu vreau sa ii spun direct...

Răspuns Câştigător
| xDariuss a răspuns:

Nu e bine!
Unele răspunsuri m-au uimit...
Toată lumea se plânge de timiditate şi că le este ruşine să vorbească cu un băiat/fată faţă-n faţă. Iar voi nu faceţi altceva decât sa incurajaţi convorbirile prin intermediul internetului.
Dacă vrei poţi să-mi iei in considerare sfatul, dacă nu, nu. E treaba ta! Dar ascultă-mă bine!
O fată dă de inţeles că-i place un băiat atunci când:
-se joacă cu părul
-îşi trece degetele prin păr des
-face bucle pe deget
-se aşează lângă tine
-se uită la tine mai des decât de obicei
-are privirea "aceea"
-îţi zâmbeşte
-te atinge fără motiv
-îşi muşcă buzele
- se uită des in reflexia telefonului
- îşi scoate oglinda şi se aranjează
-îşi aranjează hainele şi incearcă să scape de scame imaginare
-îşi atinge gâtul
-râde mult şi exagerat
-este exuberantă şi energică, plină de viaţă
-se uită la buzele tale
Cam ăştia sunt factorii cel mai des intâlniţi atunci când o femeie vrea să dea de inţeles că-i place un băiat.
Sper că o să iei in seama răspunsul meu şi poate îmi dai şi funda, cine ştie.
Ai grijă de tine, mult succes!

9 răspunsuri:
| mihaelaa18 a răspuns:

Da-i de inteles prin fapte si gesturi ca iti place.Intra mai des in vorba cu el, fa-i mici complimente. Incearca sa fi tot timpul prin preajma lui si sa ii dovedesti ca poate avea incredere in tine.
Vezi cum se comporta si el cu tine si dupa ce lasi timpu sa mai treaca iti poti face curaj sa vorbesti deschis cu el despre ce simti.Insa pana atunci asteapta sa vezi ce se va mai intampla. Poate iti va spune el primul ca te place, cine stiebatting eyelashes
Bafta si sper sa fie bine totul pentru tinehappy

| SERIOUX a răspuns:

Zambeste-i ca de des posibil

| anoni1060 a răspuns:

Pe mess sau fb, vorbiti si la un moment dat il intrebi :...auzi,...,poti sa iti pun o intrebare mai personala? el o sa zica da si ii zici asa:u cam cat la suta ma placi? el o sa zica cat la suta si sigur o sa te intrebe tu? Ca sa nu pari disperata ii spui ca 85 sau 90%.Si s-ar putea sa te intrebare dc l-ai intrebat. Daca o sa zica ca nu prea te place ii zici ca am intrebat. Daca procentajul trece de 70% ii spui ca vroiai sa vezi daca sentimentul e reciproc si vezi si tu cum mai decurge convorbirea!

| Dariusuu a răspuns:

Dacă nu vrei să faci asta, dă-i de înțeles că îl placi, prin gesturi tandre sau cuvinte calde.

Ai grijă de tine.

| Yaesmin a răspuns:

Fa rost de id-ul lui si spune-i ca e frumos si lucruri de genul asta.Fii tu insati!

| DumiY a răspuns:

Buna!
Daca esti mai rusinoasa, sau mai timida ii poti spune prin BILETELE. Poate vei spune ca e prea copilaresc dar unor baieti le place lucrul acesta. Va puteti face niste prieteni comuni(daca nu aveti deja) si ii rogi si tu sa ii spuna acelui baiat.
Sau ii poti spune prin intermediul internetulu (facebook, messenger s.a)
Pa, pa!

| negat1ve a răspuns:

Daca crezi ca baiatul nu e genul nesimtit care dupa sa poate sa-si bata joc sau sa te ia peste picior in cazul unui refuz, spune-i direct in fatawinking Daca nu esti foarte sigura de persoana lui, incearca pe mess sau pe fb. Mai in gluma mai in serios bati un apropo si il intrebi daca i-ar face placere sa iesiti sau ce parere are despre tine.

| Dana3333 a răspuns:

Încearcă să vorbeşti cât mai mult cu el.Despre orice, nu contează. Poate dupa ce va mai trece putin tiiimp.dar numai -poate- ii vei putea spune ceva, pentru ca atunci va veti cunoaste mai bine, zic.

| RaduDidactic a răspuns:

Sunt baiat stiu mai bine fa cum iti zic ii spui sa iesitit afara c, cand iesiti stai mai apropiata de el si cum sa iti zic ori ca sa fi mai directa sarutal saua sa mai usor pune mana peste mana lui nu il asculta pe anonimi nu pe facebook nu pe mess nu dovedestei ca ti la el prin felul asta sper ca te-am ajutat