Sunt de acord cu o mare parte din ce ai enumerat, insa altele nu s-au aplicat in ceea ce ma priveste, fiindca fiecare liceu are colective relativ diferite, chiar daca majoritatea este ca la fel. Punctele 4, 5, 6 si 8 s-au aplicat si in ceea ce priveste experienta mea la liceu (noroc ca mai am doar un semestru si termin), insa eu nu pot spune nici ca perioada in care eram in generala a fost una prea frumoasa. Oricum, ideea e ca pe parcursul anilor, in special in perioada adolescentei, oamenii se schimba foarte mult si, prin urmare, diferenta intre scoala generala si liceu e una foarte mare, in majoritatea cazurilor.
Mai, eu sunt inca a 8a, nu ma speria Sa vedem... cu notele hmm cam asa e desi au inceput la unele materii sa puna note naspa... La sport, eu sunt printre putinele fete (eu si 1 fata sau 2) care vor sa joace baschet de exemplu. Cu tunsul la noi e proful de mate care ameninta baietii ca daca nu se tund le da nota mica ceea ce app e chiar aiurea La noi in clasa, mobilul gen Nokia antic e mai smecher ca orice Iphone); clasa mea e o clasa de manelisti in fine, facem la panarama ca-ncep astia sa cante in timpul orei; nu, nu a ramas nimeni corigent ma mir Aoleu deci zici ca o sa se schimbe astea in vreo 2 ani? live while we're young!:3:3
Daaa imi e asa dor de generala am venit la un liceu unde majoritatea colegiilor mei au facut generala in aceeasi institutie si fac niste faze fata de cei veniti din alte scoli...numai vorbesc ce fac cu restul colegilor mei care au mai venit din mediul rural. Una peste alta imi place si liceul da nu se compara cu scoala generala.
Exact si mai dai si o gramada de bani pe carti inutile religie si alte minuni
Decat sa dai 30 de lei pe o carte, mai bine dai 3 lei si iti iei un pachet de 32 de carti
Da in generala ra mai frumos si pur si simplu pentru ca acolo aveam prieteni.m-am transferat de mai multe ori la scoli diferite am schimbat satul cu orasul dar crede-ma ca nici-o scoala nu se compara cu cea de la tara, acolo am avut prieteni adevarati.
p.s.inceputurile sunt mereu cele mai grele dar sfarsiturile sunt mereu cele mai urate.
Da ai dreptate. Eu sunt doar clasa a10-a, dar era mai bine generală. Eram mai uniţi şi nu era zi în care să nu facem ceva, sa râdem. Profesorii erau mult mai înţelegători. Cât despre muzică, aş putea spune că în fiecare clasa există manelişti. Prin clasa a5-a a6-a, recunosc şi eu ascultam ce prindeam. Apoi am început sa o dau pe rock şi metal, dar cu toate astea colegii nu îmi reproşau nimic. Mă înţelegeam bine cu toţi, plus ca mai aveam rockeri în clasă. În cel mai rău caz erau vreo 4-5 cu care nu prea vorbeam, dar nu aveam nimic cu ei, să nu îi suport sau ceva de genu', pur şi simplu nu prea discutam. Acum la liceu nu aş putea spune ca nu ma înţeleg bine cu colegii, doar ca nu mai e ca în generală. Cel puţin eu nu mă simt la fel de apropiat de "noii" colegi. Cu părul nu am probleme şi nu am avut niciodată, iar figuranţi nu prea am în clasă. Sigur, fiecare are fiţele lui, dar acceptabile totuşi. De chiulit de la ore dacă e cazul pot să îmi gasesc cu cine. Un lucru care nu prea îmi place sunt glumele proaste facute uneori şi porecle date aiurea. În rest, este destul de bine.