| lavinia1302 a întrebat:

Filme bune. Idei de filme. Voua ce filme va plac? Care este cel mai bun film pe care l-ati vazut? In ce filme v-ar placea sa apareti?

Răspuns Câştigător
| Silviu591 a răspuns:

Ti-as spune avatar. e cel mai tare film dar o sa ti`l spuna toti. uite`te la "what dreams may come" o sa-ti placa la nebunie. "bicentennial man", "i robot", "i am legend","the pursuit of happiness","marley and me"(recomand "marley and me". te face sa plangi)

astea sunt cele mai bune filme facute vreodata.crede`ma :*

6 răspunsuri:
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Îmi plac, printre altele, SF-urile, gen The 5th Element, Terminator, Aliens, Matrix, Blade Runner, mai ales că filmele enumerate mai sus au nişte personaje feminine care au intrat în istoria cinematografiei...

| Andy~~Black~~Underground~~Mafia a răspuns:

Uita-te la banlieue 13 apoi la banlieue 13 ultimatum... dacas fi aparut in filmu asta ce imi mai puteam dori :X:X::X:X

| licutza_1435 a răspuns:

Mie mi-au pl; Wild Child, The happening, A walk to remember, Another cinderella story, Confessions of a Teenage Drama Queen, The Ted Whitfield Story, The Hottie and the Nottie, Who's Your Daddy?, imi pl tare Gossip Girl...

| Wicca a răspuns:

Greu. Sunt o multime de filme bune. Prefer filmele horror. Cele mai bune, ca sa zic asa, ar fi: " Jennifer's Body", " The Uninvited ", " The Sixth Sense ", " The Horsemen ", " The Texas Chainsaw Massacre ", " Zombieland ", " The Grudge ", " Silent Hill ", " The Eye ", " Friday the 13th ", " House of Wax ", " One Missed Call ", " The Unborn ", " Scary Movie ", etc. Nu mi-ar placea sa joc in filme, sincer. Have a nice day!

| Gogutzu a răspuns:

Twilight si New Moon.interesante.American Pie 1-7. Avatar. 2012
Intr-un film horror ceva.cu vampiri. varcolacilaughing sau intr-unul SFtongue
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bun film vazut ar fi Mit Moon (2010) - http://www.filmenoigratis.com/download-mit-moon-2010/

Întrebări similare