| デイダラくん a întrebat:

Fir-ar sa fie! deci la intrarean casa e un hol de vreo 4 metri, pe dreapta bucataria, in fata o usa plianta, treci de usa pe dreapta e un peretepe care e tot usa plianta... ei bine acolo e camera mea, cum pot sai conving pe parinti? pentru ca eu in prezent eu dorm acolo, am lucruri acolo, stau acolo toata ziua dar bunicii si parintii spun ca e "camera multifunctionala" si pe oricine invita cheama la mine in camera! staupe capul meu sa se uite toti la TVdar au si ei camera lor... dar ei spun"e camera multifunctionala, nu e in totalitate camera ta" cum pot sai conving sa termine cu chestia asta?cryingdau funda! pls help

Răspuns Câştigător
| PureCherry a răspuns:

Pai spune-le geva de genul asta: Mama, Tata si bunici imi doresc sa am o camera a mea, iar camera aceasta ar fi perfecta.Eu am lucrurile mele personale si nu vreau sa le vada toti. Duce-ti(pe musafiri) si voi in sufragerie in alta parte.Va rog sunt destul de mare pentru a avea propria camera.Majoritea,colegilor mei de scoala au, iar eu nu, va rog o doresc mult. Daca o sa mi-o dati numai pentru mine o sa fiu responsabil, o sa fack curat in ea lunar(sau la o saptama, cum iti este mai usor)

Îi mai lingusetsti tu.BAFTA

5 răspunsuri:
| lil_2808 a răspuns:

Pai cati ani ai?batting eyelashesspune`le si tu ca ai nevoie de putina intimitate...big grin cred ca merge si dupa aia parintii isi vor da seama ca ai dreptatewinking
bafta!:*

| drpopa a răspuns:

Scapa de tv muta -l in alta camera, asa nu o sa aiba la ce sa se uite, inainte de a sosi musafirii fa dezordine, stai in chiloti, asa o sa se simta jenati sa mai de a buzna peste tine, daca parintii tai nu isi d au seama ca ai crescut si ai nevoie de intimitate si nu poti avea o conversatie cu ei pentru a ajunge la o intelegere atunci impune-te dar in limita decentei.

| デイダラくん explică:

Am treisprezece ani...big grin

| valThina a răspuns:

Zi sa ii duca la ei in camera si muta televizoru.incearca sa vb u ei si sa le explici ca vrei o camera sa fie a ta ca ai nevoie si tu de spatiu si intimitate.ca poate tu vrei sa iti faci temele si nu stai sa te cari cu toate cele in alta camera. spune-le sa il duca la ei in camera si sa vezi daca lor le-ar conveni

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Ai nevoie de intimitate. Orice copil trebuie sa aiba dormitorul lui. Spune-le sa faca multifunctionala din dormitorul lor daca nu ai alta camera unde sa dormi. Intreaba-i: care e dormitorul meu unde pot sa stau netulburat? Daca nu incepi sa faci faze. Daca ti-e somn sau ai de invatat unde stai? Sau nu cumva tu vrei doua camere doar pentru tine?