Pai spune-le geva de genul asta: Mama, Tata si bunici imi doresc sa am o camera a mea, iar camera aceasta ar fi perfecta.Eu am lucrurile mele personale si nu vreau sa le vada toti. Duce-ti(pe musafiri) si voi in sufragerie in alta parte.Va rog sunt destul de mare pentru a avea propria camera.Majoritea,colegilor mei de scoala au, iar eu nu, va rog o doresc mult. Daca o sa mi-o dati numai pentru mine o sa fiu responsabil, o sa fack curat in ea lunar(sau la o saptama, cum iti este mai usor)
Îi mai lingusetsti tu.BAFTA
Pai cati ani ai?spune`le si tu ca ai nevoie de putina intimitate... cred ca merge si dupa aia parintii isi vor da seama ca ai dreptate
bafta!:*
Scapa de tv muta -l in alta camera, asa nu o sa aiba la ce sa se uite, inainte de a sosi musafirii fa dezordine, stai in chiloti, asa o sa se simta jenati sa mai de a buzna peste tine, daca parintii tai nu isi d au seama ca ai crescut si ai nevoie de intimitate si nu poti avea o conversatie cu ei pentru a ajunge la o intelegere atunci impune-te dar in limita decentei.
Zi sa ii duca la ei in camera si muta televizoru.incearca sa vb u ei si sa le explici ca vrei o camera sa fie a ta ca ai nevoie si tu de spatiu si intimitate.ca poate tu vrei sa iti faci temele si nu stai sa te cari cu toate cele in alta camera. spune-le sa il duca la ei in camera si sa vezi daca lor le-ar conveni
Ai nevoie de intimitate. Orice copil trebuie sa aiba dormitorul lui. Spune-le sa faca multifunctionala din dormitorul lor daca nu ai alta camera unde sa dormi. Intreaba-i: care e dormitorul meu unde pot sa stau netulburat? Daca nu incepi sa faci faze. Daca ti-e somn sau ai de invatat unde stai? Sau nu cumva tu vrei doua camere doar pentru tine?
Diorrus întreabă: