anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fitele mereu sunt apreciate. De ce? majoritatea zicem ca nu ne plac, dar de fapt numai cu persoanele fitoase incercam sa stam si sa ne imprietenim. Am o prietena pe care maim facut-o anul acesta. Cica la ea:" Eu nu sunt fitoasa daca ajungi sa ma cunosti...", dar are niste aere in ea de imi provoaca greata! Totusi, chiar daca imi vine sa vars la vederea unei persoane fitoase si care nu recunoaste ca e, acest tip de om aduna in jurul ei mai mutli oameni tari( zic eu). Dati-mi si mie niste sfaturi. Cum sa ma comport ca sa ajung si eu in centrul atentiei ca aia?

Răspuns Câştigător
| Lovebug a răspuns:

Din ce in ce mai mult in societatea de azi, fitele si banii sunt cei mai importanti. Nici eu nu inteleg cum de oamenii au devenit asa de insensibili la "frumos". Probabil toata scoala incearca sa fie cu "prietena" cu tipa asta, iar pe la spate toti o barfesc si o cred o fitoasa. Dar e populara si asta vrem cu totii sa fim in scoala. Parerea mea este sa o lasi mai moale cu ea si vezi daca intr`adevar tine la tine sau e doar de fatada. Plus, sunt sigura ca o sa iti faci alti prieteni (mult mai buni). Sper ca te-am ajutat happy

0 răspunsuri: