| Alëxąndŕą a întrebat:

Fiti atenti claudia a auzit dela mihaela care claudia mi-a zis mie si eu va zic voua. O fata de la mine din clasa cica si-a pierdut virginitatea dar nu a intretinut o relatie sexoala dar atunci cum? fata aia e repetenta are 13 ani si s-a transferat la oi in clasa anul trecut anul asta nu stiu cu cine vom fi dar voi ziceti acolo dau o funda

8 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Aaa. Şi care e treaba ta? Nu ţi se pare că eşti o bârfitoare şi că nu ar trebui să îţi pese?

| valy a răspuns:

Virginitatea se poate pierde si prin masturbare. avand in vedere ca e mica himenul e subtire.si nu i-a trebuit mult.si in plus daca e repetenta asta nu ii pune cutitul la gat sa se simta binehappy

| ionica56 a răspuns:

Salut alexandra! Pai revenind la intrebarea aceia de iri ca ie inseamna virginitate. ai primit raspuns! Uite colega ta probabil nu a intretinut relatii sexuale dar sa masturbat! prin masturbare iti pierzi si virginitatea.[adica himenul]

Sper ca ai inteles pupicii!love struck

| Bianca_3626 a răspuns:

Pai daca esti sigura ca nu a vaut un contact sexual, atunci si-ar fi putut pierde virginitatea fiinda s-a masturbat. Exista mai multe moduri de ati pierde acea virginitate, dar dupa cum spui, ea nu si-a pierdut virginitatea ci himerul.

| VadSuneteAudCulori a răspuns:

Doamne fereste! asa ceva nu se poate!laughingrolling on the floor vrea doar sa se dea mare.laughing

| paramore a răspuns:

Dar nu e mai bine sa iti vezi de treba ta? cu ce te incurca pe tine ca fata respectiva nu mai e virginathinking

| lilboutique a răspuns:

Iubita, invata sa scrii si sa te exprimi si lasa-i pe altii cu treaba lorwinking

| Ioana2518 a răspuns:

Dezvirginarea se poate face si ginecologic.si cum a spus si o fata mai jos.Nu crezi ca esti cam barfitoare? Nu cred ca ar trebui sa te intereseze pe tine de alta persoana.