Din punctul meu de vedere lui ii place de tine si a vrut sa fie mai cavaler si sa te insoteasca acasa pentru a mai vb cu tine. Tu l-ai refuzat si de aici e putin mai rece. Iti place sa stii ca ai baieti care te plac si te lasi greu cucerita si esti prea greu abordabila. A vrut sa prinda momente numai cu tine cand poate dorea sa iti spuna ce simte pentru tine si sa te sarute probabil. Tu l-ai refuzat si el a ramas pe ganduri captand o anumita distanta de tine.
Acum l-ai intrebat de ce nu a mers cu tine pentru ca tu l-ai alungat si e in ceata. Decide-te daca vrei sa vorbesti cu el intre patru ochii si daca iti place de el spune-i adevarul, iti place sa fi curtata mult si sa fi cucerita destul de greu...
Asta asa e Nu stiu o sa incerc sa vorbesc cu el fata in fata
Spune-i `imi cer scuze ca te-am ignorat/am fost aiurea cu tine in seara respectiva, eram suparata ca ma certasem cu cineva` bla bla, chestii de genul. Sau daca nu vorbesti cu el in mod general, nici nu vad de ce sa-ti ceri scuze.
Cred ca iti faci probleme degeaba. Incearca sa vorbesti cu respectivul in continuare. O sa uite, cu timpul, ca nu l-ai bagat in seama in nu stiu ce seara si ca nu stiu ce ai mai facut.
Faza e ca s-a suparat pe mine...si imi raspunde asa sec
Incearca sa vorbesti cu el si invita-l undeva, fa-i o surpriza, asta ar putea fi modul in care ti-ai putea cere scuze. Sau ai putea pur si simplu sa iti ceri scuze fata in fata.
kencarson întreabă:
Andreiu201 întreabă: