| damamama a întrebat:

Fiti atenti! eu am rubeola,ma mananca pielea,iar bube sau pete nu am deloc? Oare dc n-am?

3 răspunsuri:
| Tynnna a răspuns:

Pai posibil sa nu fie rubeola... poate ai vreo iritatie, vreo alta afectiune a pielii... consulta si alt medic.ca presupun ca nu te-ai diagnosticat singura, nu?

| Ammy93 a răspuns:

Cine ti-a spus tie ca ai rubeola. Daca cumva o fost un doctor te sfatuiesc sa nu mai mergi la el. Poate fi de la haine

| Cherrybell a răspuns:

Si eu am avut rubeola chiar saptamana trecuta! laughing Nici eu nu am avut bube! In schimb mi-au aparut o multime de ganglioni pe gat si mi s-a rosit si uscat fata! Si pe mine ma manca pielea! Doctorul mi-a zis ca e normal. Rubeola dupa cum sti nu are leac trece dupa cum lupta organismul cu boala. Mi-a explicat ca fiecare organism lupta in mod diferit si unii sunt plini de bube cu febra, altii au ganglioni altii nu au decat bube sau piele uscata depinde. Poate ai facut o forma mai usoara, bucura-te! Eu nu o sa scap de ganglionii astia 2 luni si chiar ma dorlaughing In orice caz ai putea pune macar o intrebare doctorului, dar e ceva pueril, ai scapat usor de rubeola! happy