Am copiat si eu. De obicei apelam la copiat doar in cazuri extreme. Cea mai buna varianta este intreaba publicul
Cand nu am ce face chiar apelez la copiat si apelez la varianta intreaba colegul!
Pai.
poti sa te inregistrezi pe telefon si sa stai la test cu castiile.
poti sa te uiti la colegu`.
poti sa scrii in telefon sau sa faci poza la lectie.
poti daca ai maneca lunga sa iti scrii raspunsurile pe mana.
poti pui o foaie cu raspunsurile in banca si sa te uiti.
sau sa scrii pe scaun.
sau sa scrii pe banca raspunsurile.
sau daca esti fata sa iti pui foaia cu raspunsuri sub fusta.
sau in manaca.
sunt o gramada de metode
sper ca te-am ajutat.
Pai de pe telejon. ori fac poza ori scriu mesaj
cu caietul pe picioare, te inregistrezi pe telefon citind lectia mai rar si stai cu castile in ureche la test
succes
Nu copiez. Deci cum gandesc eu: decat sa copiez, sa ma prinda( nu stiu sa copiez) sa iau un 2, macar scriu ce stiu, ce am invatat, ce am citit si iau minim un 7.
Imi bag o foaie in penar
sau
imi pun caietu` pe picioare
sau
pun cartea in banca
sau
imi intreb colega.etc
Eu nu prea copiez si nici nu prea stiu sa copiez(ciudat, stiu)
dar si cand copiez, copiez cu telefonul. scriu pe telefon lectiile, si functioneaza...pana acum
Cea mai simpla metoda...Il intrebi pe profu)) Sau mai bine zis cea mai grea pentru ca poti sa te trezesti dat afara)...Nu incerca asta
Eu daca am maneca lunga imi bag copiuta in maneca
sau:
Imi scriu lectia pe banca... logic ca dupa aia frec banca de o ia dracu ca sa se ia creionul
sau scriu pe scaun.
sau...ma benoclez la colegu'
sau pun caietul sub foaia de test si copiez.
sau. pun caietul in banca si ma mai uit din cand in cand...
Pff...sunt multe metode Pai, in penar, intre/sub foaia de test, in buzunar. multi deschid caietul pe sub banca [se mai intampla sa le cada caietul si atunci izbucnim toti in ras].
Pentru fete va lipiti fituica pe picior si va luoati fusta si cand vreti sa vedeti ridicati fusta.
sau scrisul pe parchet sau in penar.
babydoll1997 întreabă:
Cili_Alex_2000 întreabă: