anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fondul de ten sau pudra? motiveazahee hee

Răspuns Câştigător
| Hmmmm a răspuns:

Corect ar fi ambele deoarece un machiaj complet asa se face...
adica pentru a obtine un mahiaj perfect ai nevoie d un baton corector, anticearcan, fond d ten, pudra si blush
prima data se aplica anticearcanul si batonul corector dupa care fondul d ten peste care vine pudra.si pentru a nu arata palida peste pudra vine si blushul.
eu nu folosesc nici fondul d ten si nici pudra.am renuntat la ele acu cateva luni deoarece nu aveau un efect benefic asupra tenului meu.am inceput sa folosesc perlele bronzante d la avon.

17 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Niciuna. Daca folosesti e bine sa folosesti cu discretie, nu trebuie exagerat.

| Marii a răspuns:

Niciunul. Pentru ca sunt multumita de tenul meu. happy

| Aliyaa a răspuns:

Pudra pentru fondul de ten astupa porii si mai ales cand ai cosuri se intinde neuniform si arata uratwinkingwinking

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Pudra, dar foarte discret!

| princessmary a răspuns:

Fondul de ten.De ce? pai pentru ca banuiesc ca daca ai pus intebarea asta folosesti de curand aceste produse. Pudra in cele mai multe cazuri se cede pe fata.+fondul de ten nu ti-l mai arata gras ci finut, pe cand pudra acopera doar micile defecte. si pudra iti sta mai mult pe pile dar fondul de ten intra in piele de 2 ori mai repede decat pudra care aceasta mai mult sta pe piele

Deci ramane fondul de ten.

| LCD a răspuns:

Eu folosesc fond, si dupa aia imi dau cu pudra autobronzanta happy

| georggyy a răspuns:

Ambele, prima data se amplica fondul de ten, iar pentru un aspecat mai mat se aplica pudra, si de asemenea inainte de a aplica ambele produse, ar trebui si o baza de machiaj:*

| AndreeaDeea56 a răspuns:

Pudra, pur si simplu imi place mai mult dar eu le folosesc pe amandoua.

| amy3semj1405 a răspuns:

Eu zic ca pudra pentru ca fondul de ten astupa porii si nu ii lasa sa respire si atunci fata imbatraneste mai repede. Cu toate astea nu ti-as recomanda niciunul pentru ca ambele strica fata doar ca unul mai putin ca altulbig grin

| nicol20 a răspuns:

Nici unul ca nu este sanatos dar in cel mai rau caz un fond de ten cu o textura cremoasa si apropiat tenului tau ca sa pari mai naturala

| anutzasweet a răspuns:

Pai daca are cosuri tin sa te anunt ca si fondul de ten si pudra dauneaza foarte tare in cazul ei.nu-i lasa porii sa respire si astfel se formeaza noi cosuri. i-as recomanda o vizita la medicul dermatolog si acesta va sti ce sa-i dea ca sa scape de cosuri.

| bobo_2128 a răspuns:

Sigur ca da

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu folosesclaughing doar intrebam ce-i mai bun pentru mi amigasad are cosuri foarte multe si ea foloseste fond de ten si se vede urat isi da si foarte mult...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu prefer fondul de ten. Dc? Pentru ca ma descurc mai usor cu pudra... teroare blushing.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Selenna spune'i prietenei tale ca daca continua sa se dea cu mult fond de ten o sa se aleaga cu o acnee de toata frumuseteawinking.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer nu foloses. fata mea e super okelaughing

| EveXo a răspuns:

Eu aş alege pudra.Normal fondul de ten şi pudra se folosesc împreună. Dar dacă vrei doar unul dintre cele 2, îţi recomand pudra, pentru că fondul de ten, pe lângă faptul că se întinde uniform dacă ai coşuri, mai are şi dezavantajul că după câteva luni de folosire, mai exact 4... 5 luni o să ai parte de o agnee foarte nasoală. Pudra este cea mai bună, dar trebuie folosită cu discreţie şi încă un lucru prost la fondul de ten(intră în piele), pudra, nu.

Întrebări similare