Asa sunt iubirile la 16 ani, pure, sincere dar trecatoare! Te apreciez pentru modul matur de a lua aceasta decizie! Fii mandra si orgolioasa! Stii ca ai fost mai inteligenta ca el? Intr-o zi vei gasi pe cineva care sa-ti aprecieze aceste valori ale tale.Capul sus!
Daca se insoara e complicat, nu iti recomand sa incerci sa te bagi intre ei pentru ca:
1 - daca se casatoresc au o relatie aparent solida.
2 - exista mari sanse sa pari penibila/nebuna...
Cel mai bine incerci treptat, sa iti faci alt prieten, sa iti mai faci amici, lucruri care te fac sa te mai gandesti si la altcineva decat el. Succes!
Nu cred ca ar trebui sa intervii, pentru ca e decizia lui, si faptul ca s-a despartit de tine pentru ca nu te-ai culcat cu el.acest lucru arata caracterul lui.
Ar trebui sa gasesti un alt baiat care sa te merite si sa nu stea cu tine doar pentru ca vrea sa se culce cu tine.:*
Gandeste-te ca ai toata viata inainte sa mai iubesti si poate pe cineva care chiar va merita! Fiindca e clar ca fostul nu iti impartasea sentimentele(sau nu in egala masura), avand in vedere ca v-ati despartit doar pentru ca nu i-ai statisfacut o dorinta! Esti de apreciat ca nu ai cedat, putine fete de varsta ta, gandesc asa! Stai linistita, ranile se vindeca in timp...incearaca sa nu-l mai idolarizezi si gandeste-te doar la partile rele pe care le avea! Mult succes!
Daca a facut pasul asta inseamna ca nu te-a iubit cu adevarat si nu te merita. Nu merita sa plangi dupa el, ai luat o hotarare inteleapta.Nu dispera, viata merge inainte, ai sa intalnesti un baiat cu o varsta apropiata de a ta si totul va fi ok.
Buna
timpul le rezolva pe toate
incearca sa iti ocupi timpul cu ceva si sa nu te mai gandesti la el
pa pa!
Stiu ce simti, am patit si eu la fel doar ca difera anii. nu stiu iti sugerez sa_ti ocupi timpul cu anumite activitati sa nu te mai gandesti la el si cel mai importanat sa mananci mult sa nu ajungi sa faci gastrita ca mine ca nu merita nimeni sa faci asta si cautati un alt prieten si fa in asa fel incat relatia sa mearga asa cum vrei u siatunci cand esti in asa numita situatie no sati mai amintesti de x niciodata