| IubesteEa a întrebat:

Fostul meu prieten a inceput ieri sa vorbeasca urat cu mine findca il faceam prost si zicea la toti colegi mei ca si-a batut joc de mine si eu una nu cred stiti cei care au vazut ultimele 2 povesti ale mele ce sa fac sa ma comport si eu cum se comporta si el cu mine? de ce se comporta asa?

Răspuns Câştigător
| Andarock a răspuns:

Pai aceste gesturi pot sa insemne 2 lucruri total diferite:

1. Te iubeste foarte mult si asa, prin gesturile lui incearca sa-ti dovedeasca cat tine la tine.

2. Nu te mai iubeste si e posibil sa aiba o alta relatie, dar tie inca nu ti-a spus.

Ar trebui sa nu-l mai suni, sa nu i mai raspunzi la telefoane, sa nu`i mai scrii, deci sa te feresti total de el, cam in jur de o saptamana, asa el isi va da seamna de lipsa companiei tale si nu se va mai comporta asa de rau cu tine.

Sper ca te-am ajutat.

2 răspunsuri:
| Florii_2470 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el.sa-i spui ca, daca l`ai facut prost nu inseamna ca trebuie sa zica tot feluri de lucruri.si cere`ti scuze.si daca se mai comporta asa te sfatuiesc sa numai fiti prieteni.

| YoYoLicious a răspuns:

Eu mi-am schimbat 2 numere de tel, ma suna pe fix, i-a raspuns mama si i-a spus sa nu ma mai sune, am evitat sa mai ies prin locurile prin care era si el, am evitat prietenii comuni si acum imi este bine. Si da, si el a spus multe lucruri despre mine, multe dintre ele minciuni, dar acum nu ma mai afecteaza. Termina tot ce este legat de el si nu te va mai rani, indiferent de ce va mai spune. Prietenii tai adevarati, care te cunosc, stiu cum esti tu si nu cred ca stau sa asculte la el.