| okyokyhsf a întrebat:

Fostul meu prieten, e gelos si acum tot ce fac stie. Am fost la club sambata seara si stie tot. Inteleg ca ma iubeste, dar de ce face asta? Imi tot da sms, tot vrea sa vina la mine, ce sa ma fac cu el laughing?

17 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Iti cam place vad eu, dc nu va impacati?

| neutrino a răspuns:

Ia-l de barbat, el te iubeste!

| okyokyhsf explică (pentru neutrino):

Nu cred ca iubirea se demonstreaza prin urmarire, tragere la raspundere si obligare oh go on!

| neutrino a răspuns (pentru okyokyhsf):

Aceasta idee iti apartine tie, nu mie. Eu nu am spus asa ceva.

| buzeduulci a răspuns (pentru okyokyhsf):

Se vede ca nu esti de mult pe TPU big grin neutrino era sarcastic

| SkyPilot a răspuns:

Este gelos pentru ca are sentimente puternice pentru tine. Ii mai spui odata sa te lase in pace, ca totul s-a terminat.

| Felys a răspuns:

Il ignori, daca lucrurile au ajuns la final nu ai de ce sa iti mai bati capul, dupa un timp se va plictisi sa faca pe detectivul si te va lasa in pace

| okyokyhsf explică (pentru Felys):

straight face Sper sa fie asa straight face

| grab a răspuns:

Daca e FOSTUL, roaga-l sa fie civilizat si fairplay si sa isi vada de viata lui, sa nu te mai agaseze.
daca nu intelege, roaga un parinte sa il sune sau suna-i tu parintii.

| okyokyhsf explică (pentru grab):

Ar fi ceva penibil sa ii sun parintii, la 23 de ani ai lui sa il comande parinti oh go on nu ai sa vezi din partea lui, mai ales cand stiu ce simte pentru mine laughing! Deci e exclus, ai mei il plac, dar si ei au impresia ca e prea gelos. Il inteleg pe de`o`parte, dar pe de`alta nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se numeste orgoliu masculin crede-ma vei avea probleme cu barbatii posesivi sunt groaznici te suna la 1 noapte si te intreaba cu cine estihappy

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing. stalkeri

| 010101012 a răspuns:

Inca mai tine la tine, iar de aceea se intereseaza de tine. Ar trebui sa ii spui ca te deranjeaza ceea ce face, mai ales ca nu mai sunteti impreuna. Purtati o conversatie si spune-i ceea ce te deranjeaza.

| okyokyhsf explică (pentru 010101012):

Am facut-o, dar nu intelege straight face

| rebiik a răspuns:

Stiu cum e! Mi se intampla acelasi lucru. Nu-i mai raspunde la sms-uri..doar nu-l mai baga in seama..incearca sa nu va vedeti des

| Crs_Robert_2000 a răspuns:

Tine la tine, si vrea sa stie ca esti bine, si ca nu faci prostioare laughing. Cel mai probabil te place mult. Nu merita sa il tratezi chiar asa, dar daca nu simti nimic, ignora-l pana cand o sa te urasca.

| Anna200027 a răspuns:

Pai... Asta inseamna ca inca te mai iubeste si nu te poate uita asa de usor. Daca chiar vrei sa numai iesi cu el ar trebui sa îi spui că intre voi numai poate fii nimic, într-un mod frumos cat de cat...Dar pe cat posibil încearca sa nu iesi cu alta persoana pentru o perioada scurta de timp, pentru ca o sa faci mai rău. Sper ca te-am ajutat!