Bună.
Dacă este fostul, lasă-l așa. Nu mai privi înapoi, trecutul nu te hrănește ci te rănește!
Pa, pa.
Nu-ţi face griji pentru oamenii din trecutul tău, există un motiv pentru care nu sunt şi-n prezentul tău! Sigur ca nu te mai iubeste, obisnuieste-te cu ideea scumpo.Niciodată să nu priveşti înapoi, după ce`ai fost dezamăgită...Azi plângi pentru cineva, mâine poate ai să zâmbeşti şi ai să fii cu altcineva. Aşa e viaţa! Crede-ma. E greu sa uiti, dar e si mai greu sa nu faci asta!
Bafta!
Buna alexa 19...Eu cred ca desi e greu de crezut, adevarul e ca el nu mai tine la tine. poate ca e greu la inceput si te doare tare dar in timp ai sa inveti sa nu te mai gandesti la el.Eu am fost intr-o situatie asemanatoare si mie miau trebui vreo 10 luni ca sa-l uit dar se pare ca am reusit. Oricum ''timpul de vindecare''variaza de la om la om. Ma rog.ce vreau sa spun e sa incerci sa nu-i mai vb pentru ca daca pe el nul intereseaza de tine atunci pe tine de ce tear interesa? Mrg stiu ca e greu dar o sa vezi ca o sa gasesti pe altcineva care sa te merite. Sper ca te-am ajutat.