Eu cred ca ar fi mai bine sa trimiti un mesaj gen mass. Sa trimiti o rugaminte in legatura cu ceva la care stii ca el se pricepe foarte bine. Si vezi daca te ajuta. Daca nu inseamna ca nu prea are sens. E aiurea sa cersesti atentia cuiva. Te simti nasol. Ai putea eventual sa incerci sa va intalniti '' intamplator '' pe undeva si sa il saluti si sa il intrebi ce mai faci. Incearca sa ii vorbesti sec, scurt si la obiect ca sa nu isi dea seama ce simti.
Ii poti spune :
,, Buna. Stii, chiar daca ne-am certat si nu mai suntem impreuna, putem pastra legatura ca amici. Daca nu vrei bine.Eu am fost calma cu tine. Imi doresc sa pastrez legatura cu tine... daca vrei si tu e bine, daca nu vrei, treaba ta . "
Succes @Crazy Kidz >
Daca vrei neaparat sa vorbesti cu el ii spui un simplu salut si un eventual ce mai faci... daca te respecta suficient va raspunde daca nu ...lasa-l pentru cin'l-o vrea
Ar fi cam doua variante, dupa parerea mea, important e cum va fi dupa si, mai ales, cum o sa te simti tu, dupa!
1. Daca esti vizibila pe mess si el vede ca esti online, daca ar vrea sa vorbeasca cu tine, ar incerca el sa gaseasca o metoda prin care sa o faca (asa cum faci tu acum). Daca n-o face, inseamna ca nu vrea. Iar daca incerci tu sa il saluti sau sa intri in vorba cu el, daca o sa-ti raspunda sec, sau deloc, o sa te simti ca naiba. Asa ca ia in calcul asta...
2. A gresit el fata de tine, suspecteaza ca esti suparata si asteapta el un semn de la tine, o incurajare. Cum doar tu stii in ce imprejurari v-ati certat, numai tu poti stii cel mai bine daca e bine sau nu sa faci tu prima micsare.
Iti doresc sa fii inteleapta. Uneori e bine in viata sa lasi orgoliile deoparte, dar alteori nu!
O alta varianta ar fi sa iti pui un status evident, la care sa se simta si sa vezi daca reactioneaza, sper sa iti rezolvi problema, bafta!