| princessss a întrebat:

Fostul meu prieten tot ma invita la el acasa cu pretextul sa "ne uitam la film" si tot insista pe chestia asta credeti ca vrea ceva mai mult de la mine..cum ar fi sex, sau alt ceva sau vrea doar da ne uitam la un film asa cum zice el. Am prietene care le ivnita prietenii acasa la ele si totusi nu fac nimic indecent
Sfaturi. funda

Răspuns Câştigător
| foxsilver a răspuns:

Cred ca ar trebui sa-l testezi. Spune-i ca ai cerut acordul parintilor tai, de a te duce la el in vizita, ca ei au fost de acord, dar cu conditia ca unul din ei-mama, tata-sa vina sa te ia de la el de acasa.Sau invers, sa te conduca pana la el acasa.
Si vezi cum va reactiona. S-ar putea sa nu mai insiste pe tema asta, ceea ce inseamna ca totusi are un pic de bun simt si intentia lui este sa va impacati.
Dar exista si posibilitatea sa renunte la tine, fapt care va confirma ca nu a avut tocmai intentii tocmai bune, iar in acest caz trebuie sa te bucuri ca ai scapat de un tip care avea doar interesul sa te bage in pat.
Sa nu-ti fie teama ca il vei pierde din nou si sa cedezi, pentru ca mai tarziu sa regreti amarnic slabiciunea de care ai dat dovada.
Cu siguranta vei gasi un baiat care sa te aprecieze pentru cum esti si nu pentru ce"oferi".

P.S.Nu este obligatoriu sa faci ceea ce fac prietenele tale si in nici un caz sa nu te simti inferioara fata de ele.

2 răspunsuri:
| LonelyLoner92 a răspuns:

Hmm, as zice l-a prima vedere ca el se foloseste de acest pretext ca sa te atraga la el acasa si acolo, sa te convinga sa te culci cu el, insa daca tu crezi ca nu iti mai place de el, atunci refuza-l.
Din punctul meu de vedere, el face asta ca in final sa se culce cu tine, deci daca tie nu iti mai place de el, atunci eu zic sa il refuzi.Bafta!

| bodolux a răspuns:

Pai eu sincer cred ca vrea ceva mai mult mai m-am pus in ipostaza asta si eu cred ca asa as face