| XxXFuCcckMyyyXxX a întrebat:

Frate,cine ar vrea o discuție despre viața si tot felul de chestii.
As vrea sa ascult si alte povesti de viață.
Fiind în depresie, as vrea sa incep sa socializez cu persoane necunoscute.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Te sfatuiesc sa asculti muzica vesela, povesti frumoase cu sfarsit fericit, sa vizionezi comedii si filme cu happy ending, sa socilizezi numai cu oamnei pozitivi si veseli.
Cand ai depresie NU ai voie sa asculti muzica trista si sa asculti povesti triste ori tragice, pentru ca se amplifica starea de rau si nu mai iesi in veci de acolo.
Evita pe cat posibil, sa mai ai de aface cu oameni care sunt negativisti, sau incearca sa te puna jos ori sa-ti arate tot timpul unde gresesti.
Nu uita: prietenii tii alegi tu, nu-i mostenesti precum familia!
Si de prieteni care iti vor raul sau te necajesc, chiar nu ai nevoie!

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Mai stiu cand si eu am simtit asta. Pentru moment e bine, te descarci, simti ca iti lasi starea ta in spate si totul dispare sau se amelioreaza. Dar dupa un timp totul revine la normal si incepi iar sa cauti astfel de persoane.
Orice discutie despre viata nu o sa abie nu sfarsit. O sa spui tu ca intelegi, cealalta persoana ca intelege si tot asa.
In orice caz... viata e o prostie, un loc in care nu ai siguranta ca mai e ceva dupa. Un loc unde moartea poata sa desparta cea mai frumoasa poveste de dragoste. Acel loc pe care poate nu ti l-ai dorit si ai fost condamnat la asta fara sa spui nimic.

| Freya1 a răspuns:

Nu prea e bine sa asculti povesti triste de viata sau necazul altora pentru ca iti vei incarca sufletul mai tare.
Incearca sa socializezi dar vorbind despre lucuri frumoase, sa iesi in parc, sa asculti muzica vesela...