| BossMan a întrebat:

frate, mi-ati zis cum sa fac, sa imi fac o prietena, am pus o intrebare, ati ras, dar asta e. asa sunt unii, nu toti. dar, imi puteti spune unde sa gasesc fata potrivitta, ca nu prea stiu, si mereu ma simt singur, si simt ca am nevoie de cineva, care sa ma faca sa nu ma mai simt singur. mersi anticipat

Răspuns Câştigător
| Lace a răspuns:

M-am uitat printre întrebările tale,am aflat că ai treisprezece ani şi că eşti în căutare de prietenă,să lăsăm formalităţile.Îţi spun să ai răbdare,va veni şi rândul tău,nu e cazul să te simţi singur, la vârsta ta prieteniile nu trebuie să lipsească niciodată. Iubirile vor veni de la sine, fără să te aştepţi.
Mult noroc!

2 răspunsuri:
| briana a răspuns:

Pai dragostea nu vine cand vrei ci camd e momentul. Fata potrivita o poti intalni oriunde cand nu te astepti poate atunci cand te duci sa cumperi pane sau sa bei un suc nu ai de unde sa stii. Dar ca sa nu astepti pana ce iti va aparea in cale pune ochii pe o fata de care iti place si bagate in seama cu ea poate o sa vrea sa fiti amici. Daca nu e prima mai incearca nu ai de pierdut doar de castigat.

| Iuli_9028 a răspuns:

Nu trebuie sa o gasesti te va gasi ea pe tine... asteapta doarwinking