Imagineazati ca si-o pune cu toti tipii din orasul tau, asa poate prinzi sila de ea si ti se face scarba... mie mi-a mers intro perioada
Pai cum sa te putem ajuta? N-avem cum sa ti-o scoatem din minte. Cand vei fi din nou cu adevarat fericit cu cineva iti va mai lua gandul. Gandurile astea iti vin pentru ca esti singur si ti se face dor de acea perioada fiind fericita pentru tine. Incearca sa te bazezi pe sloganul ca toate se intampla cu-n motiv si daca va este menit sa fiti impreuna se va intampla, tu trebuie doar sa ai rabdare si sa traiesti normal pana atunci.
Mi-a venit o idee!
Trimite-i mesaje cu "Anonim",in care ii marturisesti ca o iubesti nebuneste,ca nu o poti uita. Stiu, poate nu o sa te bage in seama, dar ii zici ca va cunoasteti si ca esti unul dintre fostii ei. Ea te va intrebare care, va enumera nume, etc. Daca primul nume este al tau, inca te iubeste!
Daca inca, dupa 3 ani, simti ceva pentru ea inseamna ca e ceva, nu gluma. Incearca sa iei contactul cu ea, si sa incepeti din nou sa vorbiti. Probabil ea e sufletul pereche(mda, cred in chestiile astea). Deci nu pierde sansa si nu lasa sa treaca timp, fara sa incerci. Macar nu-ti va parea rau ca ai incercat sa faci ceva in privinta asta