Examenul de anul' asta a fost super naspa. la matematica s-a dat foarte mult intr-un timp scurt. vreau sa zic ca greutatea problemelor necesita mai mult timp de gandire si nu puteai scrie si pe ciorna si pe curat in doua ore si sa fie si perfect. trecand peste faptul ca multi au luat note mai mari decat ar fi trebuit doar pentru simplu fapt ca au resuit sa copieze, si asta din vina profesorilor care i-au lasat, si care i-au mai si ajutat, ceilalti care au facut dupa capul lor au fost nedreptatiti pe deplin. la romana a fost cat de cat usor, insa profesorii din comisii se axeaza pe subiectivitate si corecteaza lucrarile in functie de cum le-a placut sau nu compunerea pe care tu ai scris-o. aici ar fi trebuit sa se ia dupa structura unei argumentari de exemplu nu dupa preferinte. s-a gresit mult la corectare, asta din punctul meu de vedere. si de aici si notele destul de mici care s-au luat cam peste tot. subiectele nu erau imposibile, insa la matematica dupa parerea mea ar fi trebuit un numar mai mic de exercitii sau mai mult timp, iar la romana ar fi trebuit sa se propuna un criteriu de departajare corect si drept facut, nu dupa cum i se nazare lu' profu' X. chiar a fost o bataie de joc, si tot pe noi elevii se da vina. ce sa facem, traim in Romania...
Omfg
esti sigur ca ai scris bine? pe bune acum? si eu am zis : am scriiiiiiiiiiiiissssss iau la exaaamneeen 10 ca sa aflu ca am picat ca am scris numai perle ( la facultate ma refer)
succes la contestatii
Anul asta am avut media 10 la matematica si la examen am luat 6.2
am depus si eu contestatie
bine ai facut ca ai pus
nu ai nimic de pierdut
la romana am luat 9.95
sa ma anunti daca se va modifica ceva
Am observat o explozie a intrebarilor despre acest examen si despre nedreptatea facuta unora. uite, stai calm, nu e capat de lume!
Pentru inceput sa le spui parintilor, stai mediteaza si uitate pe net duap subiecte si barem, fa din nou exact cum ai facut pentru. examen si calculeaza baremul, dar sa fac exact cum ai facut la examen, daca ai obtinut mai mare, mergi si fa contestatie, oricum din cate stiu la clasa o sa va dea examenul sa il revedeti?, sau nu poti sa mergi la conducerea scolii cu parintii bineinteles sa vezi examenul si sa vezi daca e calumea facut.
Nu fi suparat, eu anul trecut am luat 10 la Romana si 7.95 la matematica. Eu cred ca trebuie sa gandesti ce ai facut si sa actionezi cu calm.
Sa stii ca exact la fel am patit si eu. era sigura ca luam 8, 50 la rom si 7 la mate. si cand ma duc la scoala cad 5, 30 romana, si 5, 40 mate...deci numai puteam de nervi. apoi am fost la scoala sa depun contestatia la rom si am facut inca o data subiectul cu diriga. si mi-a iesit 8 la rom tinand cont ca scazuse compunerile...acum astept nota de la contestatie si mie foarte frica. dar nu aveam ce face nu puteam sa raman cu aceste note. te sfatuiesc sa faci contestaie si sa vezi ce se intampla pentru ca notele astea de 4 nu se mai pot marii fara contestatie. si da e bataie de joc
Fratee am avut media 9 la romana si imi da 3, 35? plus ca profii ne-au dat rezolvarile la mate
VulpeaDinUmbra întreabă: