| lonelyboy a întrebat:

Fratele meu are anul acesta bac-ul, cand am dat eu anul trecut a fost Eminescu insa nu era diferentiat. El e acuma la profil uman, filologie, si-a invatat destul de multe comentarii, in jur de 15 dar ne intrebam daca are rost sa isi piarda timpul cu poezii ca "Riga Crypto, In gradina Ghetsemani, Leoaica tanara iubirea sau chiar Critica literara"?

Ma tot gandesc si eu ca nu or fi nebuni sa le dea asa ceva, chiar daca-s filologie... acuma nu stiu, care e parerea generala?

Răspuns Câştigător
| Predator30 a răspuns:

Sti cum ii nu poti sa te bazezi pe asta acuma na face cum vrea,eu l-am invatat si pe Eminescu,la epic am invatat romanu Ion,Morometi, Enigma Otiliei, Basmu, Ultima noapte de război si Iona cam astea pana acuma... Daca mai imi aduc aminte de vreo opera o sa iti spun dar cam astea is pentru bac si sunt sanse sa cada. Sper sa reusim si eu si fratele tau, sa ne auzim de bine!

7 răspunsuri:
| mimiwewem a răspuns:

Să învețe și Moara cu noroc.

| Predator30 a răspuns:

Mult succes fratelui tau, si eu sunt in aceeasi situatie ca fratele tau si cred la fel ca nu o sa se dea ceva din ce ai spus tu mai sus, cred ca o sa mearga pe Modernism sau roman sau ceva mai usor, sa fie acesibil pentru toti...O zi faina si mult succes!

| lonelyboy explică (pentru Predator30):

Tot la profil uman esti? Eu ma gandesc ca pentru cei de la uman o sa fie poezie sau relatia dintre 2 persj, dar sper sa nu le cada cele mentionate mai sus.

| Predator30 a răspuns (pentru lonelyboy):

Da.bine ar fi sa ne pice ce spui tu ca daca ne da poezie ii foarte usor, iar relatia dintre 2 personaje iarasi nu e asa greu, oricum eu cred ca o sa mearga pe roman anul acesta, deoarece nu s-a dat de mult, acuma o sa vedem... Ceau si numai bine!

Da, dar depinde ce poezie banuiesc, tu pe care le-ai invatat? El zice ca doar Arghezi, Bacovia si Blaga invata

Pe bune a invatat foarte bine dar la uitat pe cel mai improtant EMINESCU-floare albastra sau luceafarul si bine inteles care i se alatura si curentul literar Romantismul! In rest ii ok ce a invatat si eu ca el am invatat+eminescu...

Noi am primit anul trecut Eminescu si zicea ca nu mai invata, acuma nu stiu... la epic ce ai invatat?

Sti cum ii nu poti sa te bazezi pe asta acuma na face cum vrea,eu l-am invatat si pe Eminescu,la epic am invatat romanu Ion,Morometi, Enigma Otiliei, Basmu, Ultima noapte de război si Iona cam astea pana acuma... Daca mai imi aduc aminte de vreo opera o sa iti spun dar cam astea is pentru bac si sunt sanse sa cada. Sper sa reusim si eu si fratele tau, sa ne auzim de bine!