| Jenny23 a întrebat:

Fratele meu ( de suflet) a inceput sa nu mai raspunda la telefon iar pe mess gaseste scuze de ex ( sunt ocupat, nu pot vorbi acum etc.) ce sa fac? el e primul caruia vreau sa spun ceva ce mi s-a intamplat ( bun sau rau). O fi din cauza ca are acum prietena si ea e super geloasa pe mine?

Răspuns Câştigător
| ღBrUnEtHaAaღ a răspuns:

Da. chiar asta este. prietena lui este geloasa pe tine. incearca sa vorbesti cu ea si sa spui ca este fratele tau de suflet cea ce se subintelege ca nu sunteti decat prieteni foarte buni.
incearca, daca are efect pozitiv, da-mi dupa aceea funda ca daca imi dai funda inainte, nu mai poti sa o schimbi!

4 răspunsuri:
| mistakeofyourlife a răspuns:

Da ar fi un motiv. trebuie sa ai o discutie serioasa cu el in care sa il intrebi direct (daca spui ca este fratele tau de suflet te va intelege) de ce s-a distantat oarecum de tine. Trebuie sa lamuriti motivul dupa care daca este vina ta sa incerci sa il repari. bafta!

| Amylee_1318 a răspuns:

Stiu sentimentul asta si uneori chiar doare.N-am inteles niciodata de ce atunci cand un bun prieten de-al tau isi gaseste marea dragoste, uita de tine, uita ca la bine si la rau tu i-ai fost alaturi si ca s-a putut baza pe tine.Gelozia asta mi se pare mult prea mare,nu zic ca nu ar trebui sa fie geloasa dar totusi.El ar trebui sa-i explice ce se intampla, ca sunteti prieteni buni si nimic mai mult. Parerea mea e sa incerci totusi sa-i spui lui ca te deranjeaza acest lucru... pana la urma nu pierzi nimic daca ii spui ce ai pe suflet.
Eu n-am facut asta, am tacut si de atunci ma tot intreb cu ce-am gresit. Nu-ti doresc sa te trezesti mereu si sa te intrebi daca tu esti de vina sau asa a vrut el sa fie, sa rupa orice legatura, e pacat de prietenie, nu cred ca merita uitata undeva, doar asa fiindca bunul tau prieten si-a intalnit destinul, nu? happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai... problema asta o am si eu...
ce naiba sa fac sad? crying(...
si ma doare sunt prietena cu el de 3 ani. si acum... ne'am racit maxim crying ce sa fac?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa am patit si eu...

ma inebuneste, dispera crying... si eu aveam o prietenie foarte stransa cu el. dar sad... unde e prietenul meulaughing?
ce i'a facut scorpialaughing? big grin