Te mai miri că te minte cu asemenea atitudine scârboasă din partea ta? cine ești tu mă rog să-i interzici să folosească aplicații? dacă dă like ce? înseamnă că s-a dus peste ăla în casă să-l? ești exagerat și mă mir că se mai chinuie să stea să te mintă, eu în locu ei te lăsam în secunda 2 când puneai asemenea pretenții stupide
Adica a umblat cu baieti, se urcase si pe tine, ai respins-o, dar e virgina!
Chiar asa de fraier esti sa crezi ca mai este virgina?
Te trec in agenda la rubrica „Fraieri".
Am zis ca nu prea a umblat cu băieți, a avut doar o relație înainte de mine și viața sexuală și-a început-o cu mine, am fost primul Pt ca mi-a și zis și am și văzut cu ochii mei.
„A umblat cu băieți și a fost virgina, nu m-a înșelat dar problema la ea este ca minte foarte mult."
Tu ai scris asta.
Mai ales ca spui ca minte foarte mult. Deci posibil sa minta si in problema virginitatii.
Daca a umblat cu baieti inainte sa fie cu tine, nu se pune problema daca te-a inselat sau nu. Ori nu stii sa te exprimi ori esti prea posesiv. Eu sunt casatorit a doua oara, si sotia la fel. Ce era sa-i fac, sa o omor ca a fost cu altul inaintea mea? Nu stii sa pui problema intr-o relatie. Esti mic, cel putin in gandire.
Intre timp ai modificat intrebarea.
Mai omule dacă îți place de ea și îti e frica sa nu o pierzi. nu mai fi asa gelos și las-o în pace. Na ca mai da like la băieți sau la cine știe. Nui bai. Dacă îți arată că te iubește și se poarta frumos cu tine, nu ai de ce sa te desparti de ea. Accepto cum e și nu face greșeli care s-ar putea sa o pierzi pentru totdeauna.
Ce naiba e asta? Asta nu e relație. Degeaba te chinui cu ea. Toate fetele mint aiurea. Caută alta și uit-o pe asta.
Despartă-te și las-o liberă și fericită. Este cel mai bine pentru ea. Tu nu faci altceva decât să o îngrădești.
Nicio fată n-ar trebui să suporte gelozia, posesivitatea și violența. Fiindcă da, ai fost violent cu ea.
În locul tău mi-aș cere iertare și nu aș mai căuta-o niciodată.
Am uitat sa Menționez ca au vorbit doar o singura data, este doar o Conversație nu au vorbit mai mult gen câteva zile la rând sau săptămâni