| nobody_9468 a întrebat:

Fratilor cum sa va explic eu voua...eu in ultimul timp n'am mai invatat asa de bine si nu's asa qminte cum crede tata insa nu regret nimic din viata mea, dar cand vorbesc cu' tata despre viata si bla bla bla ma simt foarte vinovata fiindca el are incredere in mine in anumite privinte si mi'e teama sa nu-l dezamagesc.de mama nu'mi pasa si nici de restul lumii, singurele persoane de care imi este teama sa le dezamgesc sunt:tata, invatatoarea de la gradinita(am tinut legatura cu' ea) si bunicul meu care e decedat(D-zeu sa'l ierte). vi se intampla sa va simtiti la fel ca mine?

Răspuns Câştigător
| andalu a răspuns:

Scumpa notele nu sunt prea relevante.parerea mea este ca nu-i nimic plictistor in a invata lucruri noi extrascolare sau a-ti canaliza atentia asupra unei materii care iti place mult. whatever. tu stii mai bine ce este sau nu plictistor. dar sincer.gasesti ceva care sa te scoata din cotidian intr-un fum de tigara? happy
Ce ma amuza este ca refugiul asta mi l-am gasit si eu cand eram in clasa a 7-ahappy Din fericire m-am convins repede ca nu e ok ce fac.singura, pentru ca parintii mei desi ma iubesc enorm nu au fost asa apropiati de mine in vremea aceea.(cand chiar aveam nevoie de un sfat bun.)
Ce sa zic.sunt impotriva fumatului.preferam sa fi fost varianta cu sexul, aia macar nu dauneaza (sau in cele mai multe cazuri nu dauneaza)hee hee si nu cred, chiar nu cred ca fumatul poate fi asa o mare distractie.crezi ca e mai ok asta decat sa mergi la un suc cu amicii si prietenele tale, sa glumiti si sa va distarti jucand carti sau spunand bancuri?!
E f bine ca esti ambitioasa, e f bine ca iti doresti sa ai o situatie materiala buna insa in primul rand trebuie sa fie pasiunea.pentru orice domeniu pe care ti l-ai alege.
Sunt f de acord cu ananonymousgirl in ceea ce priveste ultima fraza, si eu cred ca ai un potential extraordinar!
pupikei

8 răspunsuri:
| anaid a răspuns:

Eu cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu tatal tau si sa-i explici situatia. O sa se supere la inceput dar dupa ce ii dai timp sa asimileze o sa stie el ce sa te sfatuiasca.
PSbig grinupa asta sa nu te astepti sa-ti dea bani de tigariwinking

| nobody_9468 explică:

Nu ca fac sex, prietenul meu inca nu a ajuns sa'mi faca o astfel de propunerebig grin...am momente cand fumez si stau dupa scoala, dupa blocuri, in locuri rau famate cum spun profii, inca invat insa inainte am avut media peste 9. 50 insa acum am doar peste 9, niciodata nu mi-a pasat despre faptul ca unii ar fi zis ca sunt tocilara fiindca invat din zbor.stiu ca pot deveni ceea ce am fost inainte insa nu vreau fiindca viata mea va fi iarasi plictisitoare.chiar daca voi ati spune ca peste 9 e o medie mare mie mi se pare ca nu e destul, am visuri mari si vreau sa ajung sa fiu cineva, sa am o situatie materiala buna.alecor ai foarte mare dreptate cred ca mult mai mult imi este teama sa nu ma dezamagesc pe mine insumibig grin

| yanny`s a răspuns:

De multe oristraight face

| undercovergirl a răspuns:

Sfatul meu pentru tine este urmatorul : incearca sa vezi de unde au aparut aceste mici fisuri in viata ta ( fumatul, statul dupa coltul blocurilor, etc ) si repara-le. Sa nu fie de vina mediul in care socializezi, colegii sau problemele de acasa.
Este foarte bine ca nu vrei sa dezamagesti, asta spune multe despre tine( inteligenta, matura in gandire, sufletista, etc ), ai multe calitati incearca sa le pui mai mult in evidenta. happy

| andalu a răspuns:

Buna scumpa! Da, cred ca in general fetele sunt predispuse unei perioade de "rezvratire" asupra lumii in care traiesc.Nu stiu in ce sens te referi ca nu esti cuminte,,, pot fi lucruri f grave care sa iti dauneze sanatatii sau pot fi lucruri puerile care trec odata cu anii.
In legatura cu scoala eu zic ca nu e deloc bine sa o neglijezi, chiar daca atunci cand inveti f bine exista riscul sa se spuna ce esti o tocilara eu zic ca mai tarziu te vei gandi cu drag la notiunile asimiliate si vei fi multumita ca ai dat dovada de mai multa intelepciune decat restul fetelor si baietilor de varsta ta.Si nu cred ca e greu sa impaci invataura cu distractia.
Cat despre persoanele dragi tie pe care nu vrei sa le dezamagesti e ok sa gandesti asa, inteleg perfect, insa cel mai important este sa nu te dezamagesti pe tine insati. Ori se poate intampla ca mai tarziu sa regreti timpul pierdut acum.Asculta de invataturile pe care ti le da tatal tau si incearca sa intelegi ca mai mult ca sigur ca si el avut o perioada critica si ca acum vorbeste din experienta si stie ce e mai bine pentru tine tocmai pentru ca a simtit-o pe propria-i piele
p. s : poti totusi sa explici ce intelegi prin "a nu mai fi cuminte"? daca e doar vb de sex cu prietenul asa cum da de inteles cocolina nu e nimic asa grav, atata timp cat o faci pentru ca asta simti, protejat. e totul in regula

| cocolina a răspuns:

E bine ca nu regreti, da mie mi se intampla deseori sa simt asta dar nu pentru ca numai invat sau pentru ca nu sunt "cuminte" doar pentru simplu fapt ca relatia mea cu prietenul meu a ajuns intr-un stadiu in care mi`e rusine de tatal meubig grin (nu e nimk grav, grav) Incearca totusi sa ii explici, sa discuti sau totusi sa gasesti o cale de mijloc prin care sa impaci si viata asta de "strada" si scoala...eu asta incerc sa fac! Bafta!

| chibi...maya a răspuns:

Da.mai ales atunci cand mama vine acasa si e foarte obosita.si imi dau seama ca cea mai mare fericire a parintilor e sa stie ca invatam bine si ca suntem atenti la ore si nu la biletele pe care le trimitem baietilorbig grin.imi pare rau ca imi dau seama de asta doar dupa ce am facut o gresealasad

| Ingerash Tsacanit a răspuns:

Cred ca da.thinking
Un mic sfat:
Ar fi mai bine sa te cumintesti!winking