| Krone a întrebat:

Fratilor help me pls
azi mi-am cumparat o cutie de zineryt dinaia pentru cousti si m-am dat cu ea si asa ma strange PIELEA oare dc PLS HELP

dau Funda

Răspuns Câştigător
| lola a răspuns:

Balooraised eyebrows...sincer acum, chiar te astepti sa lase zinerytul care este recomandat de apropae toate fetele care l-au incercat si pe care il cumperi de la farmacie pe ceva ce cumperi de la veterinar?straight face
Nu am mai auzit asa ceva...sa faci riduri de la zineryt...Sunt fete care isi curata fata cu alcool sanitar pur si nu le-au aparut ridurihappy

5 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Este adevarat. Zineryt-ul usuca pielea foarte tare (dupa ce pielea se obisnuieste, efectul dispare partial sau total) si este recomandat sa fie folosit impreuna cu o crema hidratanta, aplicata dupa 2 ore dupa aplicarea Zinerit-ului. Iti recomand una de la Avene (se gaseste in farmacii).
Succes! Numai bine!

| lola a răspuns:

Pentru ca usuca pielea. Dupa 30 de min poti da cu o crema hidratanta.

| Larisa7883 a răspuns:

Pentru ca e cu alcool, usuca acele cosuri si de asta te ustura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-o jos! Vorbesc serios! O sa ai niste riduri pe fata...mai bine i-ati Mibazon sau creme, dar acesta contine spirt sau alcool(nu zic ca nu-i bun, si eu am folosit)dar rideaza fata.
Mibazon ii 18 lei dar il iei de la magazinul veterinar, eu ma dau si mi-a trecut.
Bafta! Sper sa invingi in lupta cu cosurile, si eu incerc sa fac acelasi lucru.
Numai bine.
:*

| GrALEX a răspuns:

Posibel ai alergie