| BeautyTeacher a întrebat:

Fratilor pe maine am o gramada de invatat.si cand zic gata inchid pc ma apuc sa invat ma iau cu altceva fac orice doar chef de invatat nu am! ce pot face sa am? mersi si funda.

Răspuns Câştigător
| lightmyfire a răspuns:

Buna.Stiu cum e aceasta situatie, din pacate nu prea sunt "remedii" adica tu trebuie sa constientizezi ca vrem/nu vrem TREBUIE sa ne facem temele, trebuie sa invatam pentru apucati odata de asta o sa si terminam si dupa putem face ce dorim.Asta e... singura solutie ar fi ca dupa ce vii de la scoala si mananci/te odihnesti si ce mai faci tu sa te apuci repejor de teme/sa inveti si dupa sa intri pe pc. Sper ca ti-am fost de ajutor.O zi minunatahappy

4 răspunsuri:
| piticot_7774 a răspuns:

Ambitioneaza`tehappy
Spune`ti in minte ca poti sa faci acel lucru.
Demostreaza`ti tie insuti ca poti face astahappy
Bafta
>:d

| urgentr a răspuns:

Poti sa te prefaci ca esti profesoara, sau poti sa te gandesti ca o sa ajungi saraca si o sa speli WC si o sa maturi, si nu o sa mananci nimic.Trebuie sa ai vointa si iti propui chiar daca tie foame de ex.ca o sa inveti o ora si dupa aceea o sa mananci.Nu lasa pe nimeni sa-ti distraga atentia.

FUNDA.te rog

| deian7 a răspuns:

Trebe sa vrei!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand chiar trebuie sa inchizi calculatorul daca reprezinta o "ispita". Te duci si dai cu putina apa pe fata, te revigorezi, si te apuci de invatat, o ora, doua trei, pana termini si dupa aceea poti sta la calculator fara nici un fel de grija pentru ziua de maine. Crede-ma ca sentimentul e super cand stii ca te duci cu lectiile invatate.